Donderdag 18 augustus

Expositie Schelde & Weelde

12:00 | Filiaal Vlissingen

Deze zomer exposerrt Agnes den Hartogh in Filiaal Vlissingen diverse werken rondom de schatten van de Schelde: verwijzingen naar de historie en de kranen van de Scheldewerf, maar ook de letterlijke schatten: illustraties en monotypes van vissen, schelpen en de vissersvrouwen van weleer. De expositie is gratis toegankelijk van do-zo 12.00-17.30 uur en op afspraak. Galerie Filiaal Vlissingen, Walstraat 20, 4381 EE Vlissingen.


Inloopmiddag dagbesteding

14:30 | dagbesteding Paauwenburg

In samenwerking met de Burgerij organiseert de dagbesteding Paauwenburg van Zorgstroom op donderdagmiddag 18 augustus vanaf 14.30uur een inloopmiddag voor wijkbewoners. Frans Kasander komt spelen op zijn accordeon en er is gratis koffie en thee. Het doel van deze inloopmiddag is om wijkbewoners te verbinden en kennis te laten maken met de dagbesteding.

 

Vrijdag 19 augustus

Rondleiding Nollebos/Westduin

19:30 | Parkeerplaats Zwanenburg

Bent u ook benieuwd wat er allemaal te zien is in dit gebied, gaat u dan eens mee met een excursie o.l.v. een IVN-natuurgids Vrijdag 19 augustus 19.30 uur thema Zomeravond. Het vertrekpunt voor de excursie is vanaf de parkeerplaats Zwanenburg (bij de sauna) aan de Zwanenburgseweg, 4384 JA Vlissingen. De wandeling zal ongeveer 1,5 duren. Voor kinderen onder de 6 jaar en voor leden van IVN Walcheren is deelname gratis. Graag ter plekke gepast contant betalen aan de gids. Vooraf graag aanmelden bij activiteiten@ivnwalcheren.nl.[n]

 

Zaterdag 20 augustus

Snuffelmarkt en terras

10:00 | Evangeliegemeente De Wijngaard

Elke zaterdag in augustus (van 10.00-15.30 uur) wordt er op het voorterrein van het gebouw van evangeliegemeente De Wijngaard, Kanaalstraat 8 te Oost-Souburg een terras gehouden waar men terecht kan voor een kopje koffie/thee met iets lekkers er bij. Er is ook een snuffelmarkt met 2e hands kleding, schoenen, boeken, curiosa en andere waardevolle spullen etc. Elke week is er weer nieuwe aanvoer. Het gebouw zelf is ook open voor bezichtiging; de opbrengst van de snuffelmarkt en het terras is voor zendingsprojecten.

 

Duin- en strandtocht

8:30 | Kanovijver

Op de derde zaterdag in augustus wordt de laatste de duin en strandtochten van wsv de Vrolijke Tippelaars georganiseerd dit jaar is dat 20 augustus. Er kan gewandeld worden over 5, 10, 15, 20 en 30 km. Start 8.30 uur vanaf de Kanovijver. We wandelen over strand en duinen, de 30 kilometer loopt tot Westkapelle, de 20 kilometer slaat af bij Zoutelande, de 15 kilometer houdt het vol tot Valkenisse en de korte afstanden gaan tussentijds terug richting Vlissingen. Startbureau is de Kanovijver, Burg. van Woederenlaan, Vlissingen. Voor nadere informatie: wsvdvt@zeelandnet.nl