Fietstocht.
Fietstocht. Foto: Huub van Kessel

KBO Vlissingen is er natuurlijk ook voor u

VLISSINGEN - KBO Vlissingen en omgeving is onderdeel van de landelijke KBO-PCOB organisatie en deze is met een kwart miljoen leden de grootste seniorenorganisaties van Nederland. Wij maken ons sterk voor een samenleving waarin senioren volwaardig kunnen meedoen en mensen omzien naar elkaar. 


KBO-PCOB draagt bij aan een krachtige positie van senioren en maakt zich daar sterk voor, zowel op landelijk als op provinciaal en gemeentelijk niveau. KBO Vlissingen is een vereniging van, voor en door leden. 

Wij hebben momenteel meer dan 230 leden en binnen onze afdeling ontmoeten mensen elkaar, ondernemen ze activiteiten en behartigen op lokaal niveau de belangen van senioren. Vrijwilligers zetten zich in als belastinginvuller, ouderenadviseur, veiligheidsadviseur of tabletcoach. 

Wat zijn dan de voordelen van het KBO lidmaatschap? Wij ondersteunen bij vragen over zorg, welzijn en financiën; geven informatie over gezondheid, veiligheid; organiseren cursussen, stedenbezoek, koffiebijeenkomsten, filmbezoek etentjes, jaarvergaderingen, fiets en wandeltochten, en nog veel meer. Ook kunt u nieuwe ideeën aandragen. 

Op landelijk niveau heeft u ook vele voordelen zoals kortingen op zorgverzekering en energie. U ontvangt 10 x per jaar het mooi KBO-PCOB magazine met veel en bruikbare informatie. Verder onze maandelijkse nieuwsbrief met informatie over onze activiteiten en achtergrondinformatie. 

Mocht u na dit te hebben gelezen belangstelling voor onze KBO vereniging hebben, dan kunt u zich aanmelden bij Huub van Kessel via email: huubkessel@zeelandnet.nl of telefonisch 06-54262762. 

Meer weten? Bezoek dan onze website: www.kbo-vlissingen-eo.nl[n]

optreden van troubadour tijdens de jaarvergadering