Kidsdag 2019
Kidsdag 2019 Foto: Dirk Bolier

Kidsdag Walcheren komt er aan op 3 september

MIDDELBURG - Zaterdag 3 september wordt de eerste Kidsdag Walcheren gehouden. Deze dag is bestemd voor alle kinderen op Walcheren waarvan de ouders een bijstandsuitkering ontvangen. 


Het gaat om ongeveer 800 kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Voor hen zijn cadeautjes, extraatjes en leuke uitjes niet altijd vanzelfsprekend. Daarom organiseert het Kidsdag-comité op 3 september een gratis dag voor deze kinderen in Sportcomplex de Sprong in Middelburg van 10.00 tot 17.00 uur. De Sprong wordt die dag omgebouwd tot een kinderparadijs met heel veel springkussens en allerlei spellen. Er wordt gezorgd voor gratis eten en drinken (ook halal) en voor de ouders is er een koffiehoek en een informatiemarkt. De kinderen mogen de hele dag vrij in- en uitlopen. Er zijn vrijwilligers en EHBO-ers aanwezig om toezicht te houden, maar de eindverantwoordelijkheid blijft bij de ouders/verzorgers. De Kidsdag is al een keer eerder gehouden, in 2019, voor kinderen uit Vlissingen en Souburg. Het betreft een particulier initiatief, met betrokkenheid van onder andere Orionis, Stichting Minima Vakanties Walcheren en een groot aantal sponsors. 


Kidsdag 2022

De Sprong, De Aanloop 1B, 4335 AS Middelburg. Van 10.00-17.00 uur. 

Voor meer informatie: www.kidsdagwalcheren.nl Voor vragen: info@kidsdagwalcheren.nl Volg ons ook op Facebook! www.facebook.com/KidsdagWalcheren[n]