Afbeelding

Livingstone Goes breidt assortiment verder uit

GOES – Livingstone aan de Livingstoneweg is inmiddels een begrip in Goes. Begonnen als specialist in bestrating is het bedrijf uitgegroeid tot leverancier van sierbestrating, tuinhout, zonwering, zand, grind, aluminium overkappingen en blokhutten. Met de komst van de twee zonen van Coen van Sluijs, die samen met Herbert van Waarde elf jaar geleden het bedrijf oprichtte, is Livingstone flink gegroeid in personeel. Het is een bedrijf waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.


“Herbert en ik werkte voor een andere baas en we leerden elkaar kennen via het straatwerk”, vertelt Coen. “We wilden allebei voor onszelf beginnen en toen zijn we gaan kijken naar wat er allemaal kon. Zo is het balletje gaan rollen. Nadat we gestart waren zijn we best snel doorgegroeid. Naast bestrating, tuinhout en blokhutten kwamen er op een gegeven moment binnen tegels bij en toen zijn we ook aluminium veranda's gaan verkopen. We zijn steeds meegegaan met de trends en de vraag naar andere producten en dat doen we nog steeds”.


Blokhutten

Omdat het assortiment van Livingstone steeds breder werd, is er in de loods een extra etage gemaakt. "We hebben een extra verdieping gecreëerd om zo de showroomruimte te vergroten. Er staan nu zes blokhutten maar dat worden er straks tien. De vraag naar blokhutten is de afgelopen tijd sterk toegenomen. We passen onze showroom nu aan naar deze vraag en willen de klanten een mooi beeld te geven van de mogelijkheden”.Coen en Herbert vinden het belangrijk om een zo goed mogelijke service te verlenen. "We werken met een vaste ploeg zzp-ers voor het plaatsen en we kunnen zelf alles aanleveren. De broer van Coen verzorgt het transport en ook zijn oudste zoon heeft een vrachtwagenrijbewijs”.

 

Kwaliteit

De jongste zoon van Coen houdt zich net als Herbert en Coen bezig met de verkoop. “Hij praat heel makkelijk met iedereen en is goed in zijn werk. Ik vind het heel leuk dat mijn kinderen in de zaak zitten, maar heb altijd gezegd dat ze het zelf moeten weten en het werk moeten doen dat naar hun zin is. Het voordeel van werken met familie is dat je elkaar door en door kent en dat je weet wat je aan elkaar hebt. Ik hoop dat de jongens over een aantal jaar de zaak willen overnemen”.
Coen en Herbert vinden het moeilijk te zeggen wat ze het mooiste aan hun werk vinden. “We vinden alles leuk. We gaan ook graag op vakantie, maar zodra we terug zijn gaan we direct naar de zaak. Alles moet netjes en op orde zijn en dat zie je ook terug richting onze klanten. We moeten het toch hebben van mond-tot-mond-reclame. Wij leveren goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs en dat wordt gewaardeerd”. Het team van Livingstone Goes verwelkomt belangstellenden graag in hun showroom en -tuin.

Afbeelding
Afbeelding