Woensdag 28 september

Wisselexpositie in Museum Panorama Walcheren

10:00 | Panorama Walcheren

Een trio van wisselexposities vult tot 13 november de Vlissingse OLV-Kerk, die onderdak biedt aan het Panorama Walcheren. Het betreft divers werk van drie schilders. Jeroen Kersouw presenteert het kleurrijke Sottobosco, Daantje Zandstra etaleert haar verbondenheid met het Zeeuwse landschap met sfeervolle schilderijen en Inge Ouwerkerk-Heetman verrast de bezoeker met vrolijke schilderijen: stillevens met o.a serviesgoed.

 

Zondag 2 oktober

Evensong in Vlissingen

17:00 | Sint Jacobskerk

Zondag 2 oktober verzorgen de Evensingers om 17.00 uur weer een Evensong in de Sint Jacobskerk te Vlissingen. Dat is vlak voor dierendag - 4 oktober - en dat is de naamdag van Sint Franciscus. Daarom is het thema van de Evensong opgebouwd rondom Sint Franciscus. De Evensingers staan onder leiding van Ineke Wijkhuijs-van den Driest, muzikale medewerking wordt verleend door Jos Vogel en ds. Ank Muller is de voorganger.

 

Daria van den Bercken piano solo

11:30 | Hotel Arion

ConcertenVlissingen preenteert in Fletcher hotel ARION Boulevard Bankert 266. Ons geduld is op de proef gesteld maar eindelijk kunnen we dan gaan genieten van de pianovirtuoos en meestervertelster Daria van den Bercken. We raden u aan om haar video te bekijken https://youtu.be/7hQ0rgVfsP8 


Dinsdag 4 oktober

Cursus Valpreventie

14:00 | Club Vief

Een ongeluk zit in een klein hoekje, zelfs in de vorm van een losliggende tegel. Zowel buitenshuis als in uw eigen omgeving bestaat het risico dat u valt door bijvoorbeeld oneffenheden in de grond of een gladde vloer. In de cursus valpreventie leert u valrisico’s te signaleren en hier op in te spelen. Een val kan vergaande gevolgen hebben. Door deze cursus bouwt u zelfvertrouwen op waardoor u steviger in uw schoenen komt te staan. Startdatum: dinsdag 4 oktober en 7 februari, van 14.00-15.00 uur. Locatie: Club Vief, Vredehoflaan 370, Vlissingen. Informatie of aanmelding? Neem contact op via samenopstap@wvozorg.nl of 0118-448329.


Woensdag 5 oktober

Sam’s kledingactie

10:00 | 

Sam’s kledingactie voor mensen in nood in Vlissingen en Middelburg. Woensdag 5 oktober van 10.00-12.00 uur en donderdag 6 oktober van 18.00 - 20.00 uur. Waar? Petrus en Pauluskerk, Lombardstraat 3 in Middelburg; Schubertlaan 27 in Vlissingen. Dankzij uw gebruikte kleding en schoeisel wordt de kwaliteit van het basisonderwijs in Burundi verbeterd.

 

Dinsdag 18 oktober

Herfststukjes maken

14:00 | De Burgerij

De Zonnebloem afd. Vlissingen organiseert op dinsdag 18 oktober een middag waarbij u herfststukjes kunt maken. Deze middag zal plaatsvinden in wijkcentrum ‘de Burgerij' te Vlissingen, van Hogendorpweg 58a. Kaarten kunt u telefonisch bestellen bij mw. Loes van der Molen, telefoon 06- 29231151. De kaartverkoop op 4 oktober Verpleeghuis Scheldehof, op 6 oktober Ter Reede en op 7 oktober Nieuw-Bachtenpoorte gaat derhalve niet door. Aanvang van de middag 14.00 uur. Zaal open 13.30 uur. Einde middag omstreeks 16.00 uur.