Afbeelding
Foto:

Van Mossel ‘On Tour’-Voordeelshow komt naar Terneuzen

TERNEUZEN – Start de verkoop van uw huidige auto met een gratis waardebepaling; in het weekend van vrijdag 25 en zaterdag 26 november bij Van Mossel Ford en Opel in Terneuzen. Uw auto is dan namelijk extra geld waard en u maakt kans op mooie prijzen, waaronder het terugwinnen van het toe te betalen bedrag!


“Natuurlijk is uw auto van onschatbare waarde en wilt u een zo hoog mogelijke (inruil)prijs zien. Kom dan het weekend van 25 en 26 november bij ons langs voor een vrijblijvende waardebepaling”, vertellen Anthony de Keijzer en Dennis van Schaick van respectievelijk de Terneuzense Van Mossel locaties Ford en Opel, enthousiast. “Ons speciale ‘Van Mossel On Tour’-taxatieteam is deze dagen namelijk aanwezig aan de Handelspoort 8 in Terneuzen.”


Spetterende aanbiedingen, culinaire hoogstandjes … en meer!

De Keijzer: “Dankzij deze hoge inruilwaarde stap je nu extra voordelig over in een gloednieuwe Ford of Opel, of één van onze kwaliteitsoccasions inclusief twee jaar garantie. De extra inruilwaarde geldt ook nog eens bovenop de lopende acties; tot € 750,- extra korting en tot maar liefst € 4.000,- Van Mossel Bonus.” Van Schaick vult aan: “Naast dat iedereen die tijdens dit weekend overstapt in een andere auto kans maakt om het toe te betalen bedrag retour te winnen, verloten we ook brandstofpassen ter waarde van € 250,- en krijgen zij 10% korting op accessoires.”

Er staan tal van proefritauto's klaar, net zoals een verse kop koffie en een heerlijke versnapering. "We geven u - uiteraard vrijblijvend - advies over alles wat met mobiliteit te maken heeft. Van onderhoud tot private lease en financieren. Kom gerust langs om de opties op een rij te zetten en een proefrit te maken”, vult Anthony aan. Van Schaick: ‘Een ritje naar de andere kant van de Westerschelde is ook nog eens extra aantrekkelijk, want de tunnel is tolvrij op zaterdag 26 november!'.

“Wist u dat uw auto aan ons verkopen, zonder een andere auto aan te schaffen ook mogelijk is? We ontvangen u graag en halen deze dagen het onderste voor u uit de kan”, besluiten Anthony en Dennis.[n]