Zondag 4 december

Jeanette Landré dwarsfluit en Mariken Zandvliet piano

11:30 | Hotel Arion

Jeanette Landré, een van de beste Nederlandse fluitisten en Mariken Zandvliet waren bij een eerder optreden verrassend en inspirerend. Jeanette speelt als eerste fluitiste bij bekende orkesten en ensembles waaronder het Nederlands Blazers Ensemble. Mariken is voor kamermuziek een veel gevraagd pianiste. Ze spelen werken van componisten met een grote verscheidenheid aan opvattingen.

 

Dinsdag 6 december

Workshop DigiD: Mijn-omgevingen

10:15 | ZB Bibliotheek van Zeeland

In deze gratis workshop leer je hoe je een mijn-omgeving gebruikt en hoe je veranderingen zoals bijvoorbeeld een nieuw telefoonnummer of een nieuw e-mailadres kunt doorgeven. Veel organisaties, zoals bijvoorbeeld de belastingdienst of het UWV, hebben zo'n mijn-omgeving op hun website. Dat is een apart gedeelte op de website, waar je alleen kunt komen door in te loggen met je DigiD. De workshop vindt plaats in de ZB, Spuikomweg 7, 4381LZ Vlissingen. Je kunt je voor deze workshop aanmelden in de ZB of online op de site van de ZB.


Woensdag 7 december

Lunchmenu De Burgerij

12:00 | De Burgerij

Op woensdag 7 december wordt er weer een heerlijke lunch bereidt in De Burgerij van 12.00-13.15 uur. Menu: in de Burgerij gemaakte: Soep van de dag (chef’s keuze); Een ragoutbroodje; Salade; Twee belegde broodjes/kopje koffie of thee; Fruit. Opgeven t/m zondag 4 december via wijkcentrumdeburgerij@gmail.com. U kunt de lunch ook komen afhalen om 11.45 uur (dit vermelden bij opgave). Aan deze lunch zijn kosten verbonden.