Kampioenen Sam, Kevin, Stefan en Michael
Kampioenen Sam, Kevin, Stefan en Michael Foto: Jimmy Noordermeer

TCO’78 viert twee kampioenschappen

Sport en vereniging

OSSENDRECHT -  TCO’78 uit Ossendrecht heeft een succesvolle herstart van de tafeltenniscompetitie beleefd. Het eerste jeugdteam met Michael, Kevin, Sam en Stefan in kampioen geworden in de tweede klasse jeugd. 

Bij de senioren was er succes voor het tweede team. Ronny, Mark, Jimmy, Judith en Dion kroonden zich tot de beste van de vijfde klasse.

Volledige competitie

Na twee lange lockdowns was het weer fijn om eindelijk een volledige competitie te mogen spelen. Die was precies op tijd klaar: Op de avond van de aankondiging van de avondlockdown versloeg TCO’78 2 de bezoekende ploeg Belcrum met 7-3. Precies genoeg om de directe concurrent Hotak’68 met 1 punt achter te laten. Voor de jeugdleden viel de officiële beslissing een week later na een 8-2 zege op Westerzicht. Bijzonder is de prestatie van de broers Michael en Kevin Palinckx, die beide al hun wedstrijden dit seizoen hebben gewonnen!

Ossendrechtse Sportzomer

Mogelijk is het zaadje van de kampioenschappen afgelopen zomer al geplant. Samen met BC De Drieschaar organiseerde TCO’78 de Ossendrechtse Sportzomer. Na de laatste lockdown besloten beide verenigingen in de zomervakantie door te blijven sporten en samen de zaalhuur te delen. Deze actie was een groot succes en heeft voor TCO’78 ook meerdere nieuwe leden opgeleverd!

Blijven sporten

Ook in de huidige coronatijd heeft TCO’78 weer gezocht naar een oplossing om te kunnen blijven sporten. We hadden net met De Drieschaar geregeld dat we voortaan op zaterdagochtend konden trainen, toen een nieuwe lockdown weer roet in het eten gooiden. We hebben tot nu toe 1 zaterdagtraining gehad met een hele goede opkomst van maar liefst 16 leden!

Informatie

Wil je ook een keer een balletje komen slaan? Of graag vrijblijvend een keertje meespelen? Iedereen is van harte welkom om mee te doen. We hopen elkaar in het nieuwe jaar weer snel te ontmoeten!