3 Zilvermeeuwen zwemmend het nieuwe jaar in
3 Zilvermeeuwen zwemmend het nieuwe jaar in Foto: M den Ouden

Zilvermeeuw zwemmers hopen elkaar snel te zien

Sport en vereniging

WOENSDRECHT - Alweer zijn de zwembaden gesloten voor de zwemsporten en natuurlijk ook voor zwemvereniging de Zilvermeeuw. 

Hadden ze het weekend voor de lockdown nog een leuke activiteit voor de jongste zwemmers, het weekend daarop kon de laatste training van 2021 ineens niet meer plaatsvinden. Nu blijkt dat ook alle wedstrijden in de maand januari zijn geannuleerd, onder andere de competitie, Brabantse winterkampioenschappen en ook voor de jongste en oudste wedstrijdzwemmers is alles weggestreept helaas.
Toch zijn er weer enkele Zilvermeeuwzwemmers die zich nog in het koude buitenwater wagen. Op zondag 2 januari zwom een drietal een aardig stuk op en neer bij de Bergse Diepsluis als een alternatieve Nieuwjaarsduik. Achteraf was er warme thee met iets lekkers erbij.

Hart onder de riem

Ook kon de traditionele ‘Nieuwjaarsduik’ in het wedstrijdbad van Laco Hoogerheide dus wederom niet doorgaan. Om hier toch iets mee te doen waren er kleine presentjes voorzien met een mooie zelfontworpen kaart met daarin een hart onder de riem van de voorzitter. Op donderdag 6 en vrijdag 7 januari werden deze persoonlijk rondgebracht bij alle Zilvermeeuwleden. Dat leverde leuke en bijzondere reacties op. Er werd vaak de hoop uitgesproken dat we elkaar snel weer in het zwembad mogen zien.

Info via zwem@zvdezilvermeeuw.nl