Zilvermeeuw aanwezig.
Zilvermeeuw aanwezig. Foto: M den Ouden

Eindelijk weer een limietwedstrijd voor Zilvermeeuw

Sport en vereniging

WOENSDRECHT - Eindelijk kon er een limietwedstrijd in Eindhoven doorgaan. Zo vertrokken 7 wedstrijdzwemmers van de Zilvermeeuw met begeleiding naar het Pieter vd Hoogenband Zwemstadion om deel te nemen aan de limietwedstrijd in het grote 50m bad.

Afstanden van 50 tot 400 meter werden gezwommen en alle slagen kwamen aan bod. Keus genoeg dus om te kunnen zwemmen. Veel verenigingen uit de verre omtrek hadden ook ingeschreven, zodat het een lange, maar zeer productieve en gezellige wedstrijd werd. De 7 Zilvermeeuwzwemmers zwommen prima mee in al het grote geweld. Een aantal had nog geen 50 meter wedstrijd gezwommen, dus werden er 21 nieuwe 50 meter tijden weggezet. Bovendien werden er nog 11 persoonlijke tijden verbeterd. Let wel, ook dit zijn tijden gezwommen in een 50 meter bad.
Komende week wordt er nog gewoon getraind, zij het dat de woensdagmiddagtraining een Carnavalstintje heeft. Vanaf de 26e is het een weekje vakantie, maar voor de liefhebbers die ingeschreven, hebben is voor de jeugd op dinsdag 1 maart een zwemclinic in Laco zwembad Hoogerheide. Vanaf 5 maart gaan de trainingen dan weer van start als voorheen.

Info via zwem@zvdezilvermeeuw.nl.