Van links naar rechts ; Tijmen, Tom , Thomas , Thimo en Finn .
Van links naar rechts ; Tijmen, Tom , Thomas , Thimo en Finn . Foto: Adrienne

Hotak'68 jeugd neemt deel aan Table Stars competitie

HOOGERHEIDE - Na het succes in het najaar werd zondag 20 februari de eerste ronde in het voorjaar van Table Stars duo competitie gespeeld.


Het Markiezaat uit Bergen op Zoom was gastheer. Na een leuke warming-up werden de wedstrijden gespeeld. De 13 deelnemers speelden in teams van 2. Hotak’68 had één team van 3 spelers.

Ieder speler speelt 2 enkelwedstrijden en samen een dubbel tegen een andere vereniging.
Bij het team van 3 speelt 1 speler 2 wedstrijden, andere twee spelen 1 wedstrijden en samen een dubbel. Doel van deze Table Stars duo competitie is om beginnende spelers wedstrijdervaring op te laten doen. Plezier staat voorop met op een leuke manier veel wedstrijdjes spelen.

Voor Hotak’68 speelden de 5 jongens die samen ook een competitieteam vormen.


Team 1

Voor Hotak’68 1 speelden Tijmen Janvier, Thomas Burgers en Finn d’Hondt. Tijmen opende de wedstrijd tegen Annemein van Vice Versa’51 uit Oudenbosch. Het werd een leuke en spannende wedstrijd welke Tijmen in de vijfde game wist te winnen met 8-11. Thomas speelde daarna tegen Bjorn. Thomas begon goed maar kon helaas het goede spel niet vasthouden. Bjorn won in 3 games. Daarna speelde Finn tegen Annemein. Hij bood goed tegenstand en wist ook de 2e game te winnen. Helaas moest hij helaas de winst in 4 games aan Annemein laten. Na een kort pauze werd het dubbel gespeeld. Thomas en Finn boden goed tegenstand maar moest helaas nipt de 3 games aan Vice Versa’51 laten. Na de dubbel speelde Tijmen nog tegen Bjorn. Tijmen won de eerste game en daarna nipt game 2 en 3. In de vierde game ging de winst naar Oudenbosch. Eindstand 1-4.


Team 2

Het 2e team van Hotak’68 met Tom van Oers en Thimo van Ingen speelden tegen het Markiezaat. Tom opende de wedstrijd met een 3-0 zege op Elin van Borrendam. Thimo wist heel knap een 0-2 achterstand om te buigen naar een mooie 3-2 overwinning op Aimée. Ook de dubbel werd gewonnen door de Hotakkers met 3-1. Na de dubbel speelde Tom een leuke partij tegen Elin en wist deze te winnen. Thimo sloot de wedstrijd af tegen Elin. Elin was te sterk voor de pas gestarte Thimo. Dit bepaalde de eindstand op een mooie 4-1 overwinning.

De ochtend wedstrijd afgesloten met een spel rond de tafel. Het was een leuke en leerzame tafeltennisochtend.


Volgende ronde

De volgende ronde op zondag 13 maart wordt gespeeld bij Hotak’68 in Hoogerheide.


Informatie
 

Heb je interesse om te komen tafeltennissen bij Hotak’68? Jeugd, senior of parasporter je bent van harte welkom tijdens één van onze trainingen. Als je meer wil weten kan je ons mailen of bellen voor meer informatie.

Ons emailadres is hotak68@ziggo.nl of je kan bellen met Adriënne Suijkerbuijk. Op werkdagen na 18.00 uur.  Raadpleeg onze website voor meer informatie: www.hotak68.nl.[n]