Kerkelijke vieringen in de gemeente Woensdrecht

PAROCHIE DE BRON
Het parochiekantoor op vrijdag weer open van 9.00-11.30u. Op andere dagen zijn we altijd telefonisch bereikbaar op tel. 0164-612521 (buiten kantoortijd wordt u doorgeschakeld). Parochiekernen Huijbergen, Ossendrecht, Hoogerheide, Woensdrecht en Putte. Parochiecentrum voor Hoogerheide en Woensdrecht: Raadhuisstraat 134, 4631 NJ Hoogerheide, 0164-612521, locatiehoogerheide@kpnmail.nl. Wilt u een afspraak maken voor een ziekenbezoek of voor het ontvangen van de ziekencommunie, de ziekenzegen of het sacrament van de ziekenzalving, bel dan tel. 06-15656260. Wilt u een overlijden melden of afspraken maken voor de uitvaartdienst in de kerk of een kerkelijk afscheid in het crematorium, bel dan tel. 06-15656260 of mail naar uitvaart@samenkerk.nl. Voor het aanmelden van een doop en opgeven van intenties in de parochie De Bron via de website: www.samenkerk.nl.


Intenties voor onlangs overleden parochianen:
In Hoogerheide: To Nachtzaam w.v. Marinus Moerkens, Ruud v.d. Brand e.v. Annemarie Ulens.
In Ossendrecht: Ad Dekker w.v. Mieke v.d. Schoot.
In Putte: Piet v.d. Bergh e.v. Maria v. Beeck.
In Huijbergen: Broeder Eymard.


O.L.Vrouw Hemelvaart Huijbergen
Zaterdag 19 maart geen viering.


St. Gertrudiskerk Ossendrecht
Zondag 20 maart 11.00u: woord- en communieviering. Voorganger: p.w. Piet de Meijer. Koster: Emmy Stigter. Lector: Emile v.d. Eijnden. Muzikale verzorging: organiste Lisette v. Mechelen: Intenties: Toos de Jong-v.d. Poel v.w. jgt., Rinus Maasdijk v.w. verj., Jaap Goense v.w. verj., o.o. Willem en Marie Smits-de Koning en dochter Tilly, Jac Uytdewilligen v.w. jgt.
Dinsdag 22 maart 19.00u: Adolphine Kapel, woord- en communieviering.


O.L.Vrouw Hemelvaart Hoogerheide
Zondag 20 maart 9.30u: Oecumenische viering. Kosters: Ludo/Kees. Lectrice: Rieky Oerlemans. Intenties: Pater Alexander.


St. Dionysiuskerk Putte
Zaterdag 19 maart geen viering.


Protestantse gemeente Woensdrecht
Zondag 20 maart 9.45u: ds. W. Lolkema, Woensdrecht; 9.30u Oecumenische viering in RK kerk te Hoogerheide. Dienst te volgen via kerkdienstgemist.nl of Youtube. Voor actuele informatie: www.pkgw.nl.[n]