Woensdag 23 maart

Rollator spreekuur

13:30 | Woonzorgcentrum Heideduin

Veilig op pad? Zorg dat je rollator in orde is. Een rollator geeft mensen vaak letterlijk een steuntje om hun mobiliteit te bevorderen. BWI vindt het dan ook belangrijk dat dit hulpmiddel het goed blijft doen. Door regelmatige controle en onderhoud van jouw rollator verklein je de kans op valgevaar. Onze technisch kundige vrijwilligers helpen je verder tegen een kleine vergoeding voor de te vervangen onderdelen. Wij vragen je kleingeld bij te hebben, zodat je deze direct kunt afrekenen. De koffie staat klaar! Woensdag 23 maart, Heideduin in Hoogerheide. Tijdstip: 13.30 tot 15.00 uur. Wil je meer informatie of een afspraak maken? Bel 0164 672 049 of mail naar: info@bwiwoensdrecht.nl


 

Vrijdag 25 maart

Bingo KBO Hoogerheide/ Woensdrecht.

13:00 | De Boulevard

Wij zijn weer gestart met onze activiteiten. Als bestuur gaan we extra ons best doen om het iedereen naar de zin te maken. Alles heeft te lang stil gelegen. We zijn weer gaan sjoelen, dansen, gymmen, en koersballen. De Bingo start op vrijdag 25 maart, de zaal is open vanaf 13.00 uur, in de pauze is er een loterij met mooie prijzen. Iedereen is van harte welkom bij Café/ zaal De Boulevard, Raadhuisstraat 119 te Hoogerheide. Elke laatste vrijdag van de maand is er Bingo.

 

Zaterdag 26 maart

Ouderenmiddag Karnavalsstichting de Snoeken

13:00 | MFC Kloosterhof

MFC Kloosterhof en Karnavalsstichting De Snoeken organiseren een gezellige carnavals ouderenmiddag voor alle inwoners van Wjeeldrecht. Wij nodigen iedereen van 50 jaar en ouder uit op zaterdag 26 maart om naar het MFC Kloosterhof te komen. Ook zij die geen lid zijn van een ouderenbond zijn bij ons van harte welkom. Aanvang is om 13:00 uur. Activiteiten: Bingo; Loterij; Muzikale medewerking van Ron van Hoof. Dit evenement is gratis. Sluiting is om 16.30 uur waarna een gratis kop koffie en een broodje aangeboden wordt door het MFC Kloosterhof.