Mascha altijd als een vis in het water ;-)
Mascha altijd als een vis in het water ;-) Foto: M den Ouden

Zilvermeeuw Nieuws

WOENSDRECHT - Eindelijk was het zover, na erg veel maanden, om precies te zijn sinds 12 februari 2020, was er geen mogelijkheid voor de masterzwemmers om een wedstrijd te zwemmen.


Mede omdat deze wedstrijden altijd erg goed bezocht worden en vooral omdat het alleen om volwassenen gaat. Masterwedstrijden zijn toegankelijk voor zwemmers vanaf 20 jaar. De oudsten zijn vaak de 80 al gepasseerd! Deze wedstrijd, als onderdeel van de Zuidelijke Cirkel voor masters, vond plaats in het Zeeuwse Kapelle.
Ook zwemvereniging de Zilvermeeuw was present, helaas door ziekte maar 1 zwemmer. Mascha deed haar best om haar persoonlijke tijden te evenaren. Dat dit niet helemaal lukte mocht de pret niet drukken. Volgende keer beter!
Volgend weekend is ook weer volgepland voor de Zilvermeeuw. Antwerpen en Roosendaal staan op de wedstrijdkalender voor de zwemmers en enkele officials reizen af naar Maastricht om hulp te bieden bij een altijd gezellige studentenwedstrijd. Info en vragen via zwem@zvdezilvermeeuw.nl[n]