Gezinsfietstocht door polders en bossen.
Gezinsfietstocht door polders en bossen. Foto: Bertus van Gils

Gezinsfietstocht Gemeente Woensdrecht

WOENSDRECHT - De Gezinsfietstocht van de Gemeente Woensdrecht is aan zijn 22e editie toe en is daarmee een volwassen klassieker in de regio. Op zondag 25 september kunnen jong en oud op een ontspannen manier vier boeiende en afwisselende evenementen bezoeken.


De organisatoren, de tourclubs De Grensrijders uit Ossendrecht en De Schelderijders uit Hoogerheide, hebben een 25 kilometer lange tocht uitgezet tussen de diverse kernen van de Gemeente Woensdrecht. De routebeschrijving, die elke deelnemer op de dag zelf ontvangt, voert langs de evenementplaatsen en bijzondere plekken.

Het vertrek dit jaar is vanuit Ossendrecht, Eetcafé Boulevard. De evenementplaatsen zijn achtereenvolgens: Museum den Aanwas / tentoonstelling Scouting, Ossendrecht; Smederij Huijbergen; Aannemersbedrijf Fons van der Venne, Ossendrecht; The Garden of Mala - Japanse verbindingstuin, Ossendrecht. Bij elk evenement is voor passende muzikale omlijsting gezorgd. De deelnemers moeten vooraf een deelnemerskaart kopen en krijgen op vertoon van deze kaart een gratis consumptie aangeboden bij alle evenementplaatsen. Kaartverkoop (loopt t/m 19 september): Primera Niels van Elzakker Hoogerheide; Café-Zaal Boulevard Hoogerheide; Pijnen Race Ossendrecht; Café De Boulevard Ossendrecht; Fietsshop Marc Guns Putte; De Spar Heijboer Huijbergen; Non Plus Ultra Woensdrecht.[n]