Fiets-foto-puzzeltocht buurtschap De Heide

OSSENDRECHT - Al veel mensen hebben deze zomer deelgenomen aan onze fiets-foto-puzzeltocht maar ben je nog niet in de gelegenheid geweest om daaraan deel te nemen en vind je het leuk om er een dagje op uit te trekken in onze mooie omgeving dan kan dat nog tot 26 september. 


Wat is het concept van deze fietstocht: De route loopt door en in de omgeving van Ossendrecht, is ongeveer 25 km lang en onderweg zijn er, op verschillende plaatsen, foto`s getrokken. Op zo`n foto kan een stukje van de omgeving staan, maar ook voorwerpen in tuinen of details van b.v. gebouwen. Al die foto’s staan in een willekeurige volgorde afgedrukt op het deelnameformulier welke u meekrijgt bij de routebeschrijving. Er worden geen foto’s gemaakt bij gevaarlijke punten. 

De opdracht is om deze foto’s in de juiste volgorde van de route te plaatsen en te noteren op het deelnameformulier. Het mooie van deze puzzelrit is dat u zelf bepaald wanneer en hoe dikwijls u deze wilt rijden. 


Spelregels

Wat zijn namelijk de spelregels: Iedereen die graag een tochtje fietst door onze mooie streek mag eraan meedoen. In café Boulevard te Ossendrecht, of bij hotel Dekkers, kunt U tijdens de openingsuren deelnameformulieren afhalen tegen betaling van kleine bijdrage per formulier. 

Deze deelnameformulieren bestaan uit een routebeschrijving, bladen met foto’s en een blad om uw oplossingen in te vullen. Als u alle foto`s de eerste keer niet vind kun je uiteraard de tocht op een andere dag nog eens overdoen. 


Voorwaarde

De enige voorwaarde is dat uw oplossing op vrijdag 26 september gedeponeerd moet zijn in een bus welke aanwezig is in café De Boulevard te Ossendrecht. Voor de goede oplossingen zijn er een tiental leuke prijzen beschikbaar. 


Schiftingsvraag

Een schiftingsvraag bepaald de uitslag als er meerdere goede oplossingen zijn. 

Ook deze schiftingsvraag staat op je deelnameformulier. De prijswinnaars worden begin oktober bekendgemaakt via verschillende kanalen bekend gemaakt worden.[n]