Een kerststal in de
Adolphinekapel

OSSENDRECHT - Bent u al eens in de Adolphinekapel geweest? Zelfs van rasechte Ossendrechtenaren heeft de stichting achter de kapel en Zuster Marie Adolphine al eens gehoord: “Goh, zo vaak hier langs gelopen en nu zijn we eens naar binnen gegaan. We wisten niet dat het zo een mooie, goed verzorgde kapel was.” En dan komt daar vanaf 8 december nog een mooie kerststal bij.

Iedereen is van harte welkom in de kapel om de kerststal te komen bekijken. Overdag is de kapel altijd open, voor een moment van bezinning en/of het opsteken van een kaarsje. De noveenkaarsen in de kapel mag u in de kapel laten branden. Deze kosten 5 euro en blijven 9 dagen branden. Wilt u graag een kaars mee naar huis nemen of op het kerkhof plaatsen, dan mag dat natuurlijk ook.


2e en 4e dinsdag van de maand

Iedere 2e en 4e dinsdag in de maand om 19.00 uur wordt een dienst gehouden in de Adolphinekapel. Deze diensten zijn soms een eucharistieviering en soms een gebedsdienst. Voor deze diensten kunt u een intentie opgeven, met vermelding van de door u gewenste datum en reden van de intentie. De kosten bedragen 11 euro per intentie. U mag de intentie opgeven via email:  locatiehoogerheide@kpnmail.nl. Het bedrag van 11 euro per intentie mag u overboeken op IBAN-nummer: NL44RABO0122906411. In Ossendrecht mag de intentie samen met het geld bij de pastorie, Dorpsstraat 7, in de brievenbus worden gedaan. De eerstvolgende diensten zijn op dinsdag 13 december en dinsdag 27 december.

Voor inlichtingen: Yvonne Rijk, 0164-673304
hetzoeterijk@hotmail.com [n]