De leden van TCO’78 zijn al aan het trainen voor het kersttoernooi
De leden van TCO’78 zijn al aan het trainen voor het kersttoernooi Foto: TCO'78

Laatste kans inschrijvingen kersttoernooi TCO'78

OSSENDRECHT - Na 3 jaar afwezigheid durft TCO'78 eindelijk weer af te tellen naar het gezelligste tafeltennistoernooi van Zuidwest-Nederland. Het kersttoernooi van TCO’78 uit Ossendrecht komt er namelijk weer aan en wel op donderdag 22 december in MFC De Drieschaar. 


Het gaat heel hard met de inschrijvingen volgens de vereniging. Momenteel staat de teller al op 33! Er hebben zich al teams uit Vlissingen, Goes, Bergen op Zoom, Zevenbergsche Hoek en zelfs drie teams uit Den Haag gemeld. Het kersttoernooi is een dubbeltoernooi, dus dat belooft een goed gevulde zaal te worden. Iedereen die het leuk vindt om af en toe een balletje te slaan, kan zich inschrijven. Je hoeft geen lid van een vereniging te zijn. En heb je zelfs nog nooit getafeltennist? Ook dat is geen probleem. De teams worden ingedeeld per niveau. Het kersttoernooi draait vooral om de gezelligheid en een leuke avond beleven met elkaar. Wil jij als competitiespeler, rondetafelspecialist, campingkampioen of leider in de kantoorcompetitie ook eens je krachten meten in het dubbelspel? Zoek dan je dubbelpartner op en schrijf je in via penningmeester@tco78.nl. Wacht hier niet te lang mee. 

De inschrijving sluit zondag 11 december. TCO'78 ziet je graag op 22 december in De Drieschaar. Inspelen kan vanaf 19.30 uur. De wedstrijden beginnen om 20.00 uur.[n]