Prins Tommes en Boer Waldie nemen het eerste exemplaar van de Leutige Sukkerpeej 2022 in ontvangst
Prins Tommes en Boer Waldie nemen het eerste exemplaar van de Leutige Sukkerpeej 2022 in ontvangst Foto: Irene van Roon

Zorg dat je thuis bent: De Leutige Sukkerpeej wordt zaterdag bezorgd

Algemeen

HOEVEN - Zaterdag 5 februari wordt het carnaval in Hoeven na een flinke aanloop écht afgetrapt met de verspreiding van de carnavalskrant en de jaarlijkse collecte langs de deuren. 

Prins Tommes en Boer Waldie hebben inmiddels het eerste exemplaar van de Leutige Sukkerpeej in ontvangst genomen uit handen van de drukkerij. 

Steun

“We willen carnaval blijven organiseren zoals de mensen van ons gewend zijn; met leuke evenementen en activiteiten voor alle leeftijden. Daarom is elke steun van harte welkom en gaan we weer langs de deuren”, aldus Prins Tommes. Zeker in deze bijzondere tijden kunnen we de steun en het enthousiasme van de mensen goed gebruiken.

Helpende handjes welkom

Helpende handjes zijn daarbij van harte welkom, de Peejenzaaiers zijn dan ook op zoek naar enthousiaste mensen die tijd kunnen vrijmaken op zaterdag 5 februari van 9:00 uur tot ongeveer 16:00 uur. 

Voor koffie, een kop warme soep en verse broodjes wordt uiteraard gezorgd. Wil je meehelpen met de bezorging van de carnavalskrant die ook zonder award de mooiste van Brabant is, dan is een mailtje naar info@peejenland.nl voldoende. Ook als je bijvoorbeeld alleen ’s ochtends of ’s middags kunt helpen, zijn de Peejenzaaiers daar heel erg blij mee!