Clown Sis ontvangt cheque van €1000,- van STGKOOG.
Clown Sis ontvangt cheque van €1000,- van STGKOOG. Foto: Janneke Kop

Kinderopvang Oud Gastel in actie voor Clown Sis

Algemeen

OUD GASTEL - Donderdag 27 januari kwam Clown Sis een bijzonder bezoek brengen aan de kinderen van Stichting Kinderopvang Oud Gastel. De groepen mochten haar namelijk een cheque van €1000,- overhandigen.

Al een aantal jaren komt Stichting Kinderopvang Oud Gastel in actie om een goed doel te steunen. Door middel van leuke acties en activiteiten zamelen we geld in om als organisatie anderen te steunen en helpen. In 2021 hebben de medewerkers, ouders en kinderen zich ingezet voor Clown Sis.

Saskia Kruis-van Merrienboer alias Clown Sis gaat sinds het begin van de Corona crisis als ‘Cleaning Clown’ op (raam)bezoek bij zieke kinderen, kinderen en volwassen met een verstandelijke beperking en ouderen met dementie. Want het maakt niet uit hoe jong of oud je bent, een lach is waardevol voor iedereen. Clown Sis brengt een lach en laat zorgen verdwijnen.

Ondanks de beperkingen waar we afgelopen jaar nog steeds rekening mee moesten houden, kijken we terug op geslaagde acties. Onder andere de online bingo, paaseitjesverkoop, lasergame & blacklight party voor de bso kinderen en de zelfgemaakte vetbollenverkoop waren een groot succes. Door middel van een bijdrage aan o.a. deze activiteiten van ouders, familie en vrienden en STGKOOG zijn we tot dit mooie bedrag gekomen.