Prins Ad en Nar Rico.
Prins Ad en Nar Rico. Foto: Razende Reporter ChrisKras

Bomvol carnavalsprogramma in Vastelaovedzottelaand

Sport en vereniging

OUD GASTEL - Waar we 3 weken geleden nog flink aan het puzzelen waren, om er hopelijk toch nog iets van te maken met carnaval, is het een bomvol carnavalsprogramma innet Vastelaovedzottelaand.

Natuurlijk is er alle dagen het quarantainehuis waar dag en nacht vertier is in de studio en online. Daarnaast zijn er onder de volgende activiteiten:

Carnavalstochten

Alle dagen kan er een prins- en narretocht worden gelopen met allerlei leutige opdrachten. Voor de Prins en narretocht gaan de zotjes en zottinnekes op pad om flyers van Prins Ad en Nar Rico te zoeken. Hoeveel komen ze er tegen? De tocht is te vinden in de Vastelaovedzot en ook op social media en de website. Een wat langere tocht is de carnavalsfototocht. Aan de hand van een serie foto’s wordt een route gelopen. Er zullen ook opdrachten en raadsels moeten worden uitgevoerd. Daarbij kun je denken een dansje opnemen, een tuinfoto opzoeken, letters verzamelen en een carnavalesk woord te vormen, oude fotos van het vaz team ontcijferen, etc. Voor meer info kijk in de agenda op onze website www.vazoudgastel.com. Opgeven via info@vazoudgastel.nl

Op zotte zaterdag klinken er veel toeters en bellen van alle dweilbandjes die tussendoor jullie voorzien van leutige muziek.

Vastelaovedzottekwis

Een stikleutige avond (zaterdagavond) van 11 rondes met 11 vragen. Alles is meerkeuze en je kunt met z’n allen aan tafel zitten, kwissen en een pientje pakken. De rondes gaan over plekskes innet vastelaovedzottelaand, ge meug kieze, carnavalsmuziek deze tijd en uit ut vastelaovedzottelaand, plaatsnamen, historie, etc. Voor meer info kijk in de agenda op onze website. Opgeven via info@vazoudgastel.com

Carnavalsgeluidenspel

Op zondagmorgen is er een zoekspel voor de zotjes en zottinnekes in het park waarbij ze op zoek moeten naar de instrumenten die in het bos geluiden maken. Voor meer info kijk in de agenda op onze website. Opgeven kan tijd nog op info@vazoudgastel.com

Gwroote muziek bingo sjoow

Het meezinggehalte is op zondagavond enorm hoog. Een leutige muziekbingo met diverse prijzen. Voor meer info kijk in de agenda op onze website. Opgeven via info@vazoudgastel.com

Uitzwaaibal

Op dinsdagavond is het uitzwaaibal na de nolverbranding. Hierbij is de prijsuitreiking van de carnavalstochten, de bekendmaking van het motto voor het nieuwe carnavalsseizoen en onze Nar die we gaan uitzwaaien die na 6 jaar zijn narretstok zal inleveren. Daartussen en daarna leutige muziek van de dj.

Carnavalsjournaal

Zo hebben we vanaf afgelopen maandag het carnavalsjournaal genaamd vastelaovedzotte theeleuttijd. Want wat er allemaal is gebeurd innet vastelaovedzottelaand oooowwwww da wulde nie weten. Kijk iedere dag op onze social media en youtube kanaal.

Divers

Daartussen zijn er nog tal van andere activiteiten net als installatie Nol sjalot, limonadebal voor de groepen 6 tot en met 15 jaar, feest in de grote tent op de mart, kiendermatinee, pettenbal, bezoek aan diverse groepen, etc.

Kortom innet Vastelaovedzottelaand wordt er echt alles aan gedaan om volop te kunnen carnavallen.