Derde tafeltenniswedstrijd van de voorjaarscompetitie

OUDENBOSCH - Dit weekend was de 3e wedstrijd van de voorjaarscompetitie 2022. De wedstrijd van Team 1 was uitgesteld.


Team 2 speelde tegen Tanaka 3. Het was een spannende wedstrijd met vijf 5-gamers met hoge gamestanden en twee 4-gamers. In het begin ging de wedstrijd gelijk op. Daarna won ons team 3 wedstrijden op rij en was er kans op een (kleine) winst. Helaas kwam de tegenstander terug en won ook 3 wedstrijden; dus een gelijke stand. Rob won 2 wedstrijden. Willem en Niels ieder 1. Rob en Niels wonnen de dubbel.

Team 3 ontving Markiezaat 5. De eerste 2 wedstrijden werden verloren. Team 3 won de volgende 2 wedstrijden, waaronder de dubbel van Than Than en Marlou in 5 games. Stand 2-2. Van de resterende wedstrijden won ons team er 4 en de tegenstanders 2. Eindstand 6-4. Than Than en Mike wonnen 2 wedstrijden. Marlou won er 1.

Team 4 ontving Kapelle 3. Onze jongens wonnen alle wedstrijden, waarvan een aantal heel dik. Jarno, Koen en Jarno wonnen ieder 3 wedstrijden. Jarno Bol en Koen wonnen ook de dubbel.

Team 5 speelde tegen Het Markiezaat 8. Het was een vlotte wedstrijd met vnl. 3-gamers. 

Het ging gelijk op. Dan weer enkele winstpartijen voor de een, dan weer voor de ander. 

De eindstand was dan ook 5-5. Goos won 2 wedstrijden. Hanny en Sandra wonnen er ieder 1. Hannie en Goos wonnen de dubbel.


Uitslagen
Team 2-Tanaka 3 5-5
Team 3-Markiezaat 5 6-4
Team 4-Kapelle 3 10-0
Team 5-Het Markiezaat 8 5-5[n]