Donderdag 3 maart

Zonnebloem Hoeven van start

13:00 | 't Tapperijke

Eindelijk kan de Zonnebloem Hoeven weer haar deuren opengooien. Na de lange Coronaperiode is ook het Tapperijke in Hoeven weer paraat om al onze Zonnebloemers gastvrij te ontvangen voor de eerste activiteit die op de rol staat: de bingomiddag. Velen vroegen zich af wanneer de gezellige middagen weer zouden beginnen, middagen waarop ook niet Zonnebloemers een bingokaart kunnen kopen en meedoen in de amicale sfeer van vriendschap en spelgenot. Eindelijk is het dan zover: op 3 maart a.s. verwekomen we om 13.00 uur graag weer onze gasten in zaal Het Tapperijke, St. Janstraat te Hoeven.

 

Vrijdag 4 maart

Kaartavonden De Flierefluiters

19:30 | Het Punt

Wijkvereniging De Flierefluiters uit Hoeven pakt, na een Coronastop, de draad weer met de rik- en jokeravonden. Deelname staat open voor de leden (€ 1,25) maar ook voor introducés of andere niet-leden (€ 2,50). Deze bedragen zijn inclusief de eerste consumptie. Er zijn elke avond leuke prijzen te verdienen. Om voor de hoofdprijzen in aanmerking te komen, moet wel aan minstens 4 kaartavonden worden deelgenomen. Deze kaartavonden zijn steeds op vrijdagavond, beginnen om 19.30 uur precies en vinden plaats in Het Punt aan de Halderberg in Hoeven. De derde kaartavond van dit seizoen vindt plaats op vrijdag 4 maart. Het bestuur heeft tevens besloten de kaartavonden die niet door konden gaan in mei en juni in te halen.

 

Woensdag 9 maart

Kaartmiddag steunpunt de Mulder

13:30 | Steunpunt de Mulder

Na lange tijd zijn er weer volop versoepelingen in de corona regels. Dit maakt dat er weer meer mogelijk is. Op het steunpunt de Mulder aan de professor Mulderslaan in Oudenbosch wordt daarom het vertrouwde kaartspel weer opgepakt. Vanaf woensdag 9 maart is iedereen welkom om te komen rikken en jokeren. U kunt binnenlopen zonder opgave. Denk nog aan de basisregels: bij klachten thuis blijven en de handen regelmatig wassen/ontsmetten. De kaartclub is vanaf 9 maart wekelijk op woensdagmiddag. Inloop vanaf 13 uur. We starten met kaarten om 13.30 uur. Op het steunpunt Saint Louis aan het aloysiushof 70 in Oudenbosch is er vanaf vrijdag 11 maart om de week bingo zonder beperking. Ook hier kunt u nu vrij binnen lopen, zonder opgave. De bingo van 25 februari gaat gewoon door volgens de huidige regels, deelname met opgave. Vrijdag 4 maart is er geen bingo.