Vice Versa '51 speelt 5e ronde van de voorjaarscompetitie

OUDENBOSCH - Dit weekend was de 5e ronde van de voorjaarscompetitie 2022.

Jeugd 1 speelde tegen Belcrum 3. Het was een vlotte wedstrijd met bijna allemaal 3-gamers en 4-gamers. De tegenstanders waren heel sterk. Emma, Stijn en Jibbe wonnen geen enkele wedstrijd. Af en toe werd er een game gewonnen. Stijn en Jibbe verloren ook de dubbel.


Team 1 speelde tegen Luto 2 uit Tilburg. Het merendeel van de wedstrijden werd pas beslist in 4 of 5 games. Het begon goed voor team 1. De eerste wedstrijd werd verloren, maar de 3 volgende wedstrijden werden gewonnen. Na een verloren wedstrijd volgden weer 3 gewonnen wedstrijden. Helaas werden de 2 laatste wedstrijden verloren en was er maar een kleine winst.  Dylan had niet zijn goede vorm. Hij won helaas niets. Rens won 2 wedstrijden. Invaller Niels won al zijn wedstrijden. Rens en Dylan wonnen de dubbel.


Team 3 moest tegen de huidige koploper Tios Terheijen 1. De helft van de wedstrijden werd pas beslist in 4 of 5 games. Meestal was de tegenstander te sterk. Rens won helaas niets. Thanh Thanh won 1 wedstrijd en Marlou won er 2. De dubbel werd verloren door Thanh Thanh en Marlou.


Team 4 moest uit naar Yerseke 3. De wedstrijd ging vlot: slechts twee 5-gamers. De tegenstanders waren sterk. Alleen Koen en Jarno Bol wonnen een wedstrijd. Jarno Bislick won helaas niets. Jarno en Koen verloren de dubbel.

Team 5 speelde tegen Westerzicht uit Vlissingen.  De wedstrijd liep redelijk vlot.  Er waren twee 4-gamers en twee 5-gamers. Rob van de S. was de ster van de avond. Hij won al zijn wedstrijden. Hanny en Rob de Wit verloren helaas alle hun wedstrijden. Hanny en Rob v.d. S. verloren de dubbel in 5 games.


Resultaten:

Jeugd 1-Belcrum 3 0-10

Luto 2-Team 1 4-6

Tios Terheijden 1-Team 3 7-3

Yerseke 3-Team 4 8-2

Westerzicht 3-Team 5 7-3[n]