Blije gezichten bij de deelnemers aan de Halderbergse Jeugd Tenniskampioenschappen.
Blije gezichten bij de deelnemers aan de Halderbergse Jeugd Tenniskampioenschappen. Foto: Mario van der Heide

Eerste Halderbergse Jeugd Tenniskampioenschappen

HOEVEN - De eerste Halderbergse Jeugd Tenniskampioenschappen, gehouden op het park van TC Pagnevaart in Hoeven, waren een groot succes.


Ondanks een koude start op de zondagochtend, stonden een 35-tal deelnemers klaar om te beginnen aan de Halderbergse Jeugd Tenniskampioenschappen. Vanuit de diverse Halderbergse tennis verenigingen, hadden jongens en meisjes zich in drie categorieen ingeschreven. Om 9:45 kon het startsein gegeven worden voor de eerste wedstrijden. In totaal stonden ca. 85 partijen gepland over de hele dag. De kids moetsten dus vol aan de bak!

Naarmate de dag vorderde, ging het weer gelukkig de goede kant op en konden de dikke jassen en trainigspakken uit, om de wedstrijden te spelen. Sportief en zonder enige wanklank, werd er de hele dag fanatiek gespeeld in zowel enkel als dubbelpartijen.

Voor de kinderen in de categorie Oranje, was er zelfs nog een speciale 'Clinic ronde', waar onder begeleiding van trainer Jeroen, extra punten gescoord konden worden.

Stipt om 16:00 vier uur waren de laatste potten gespeeld en kon de wedstrijdleiding, gaan rekenen en de 'kampioensbalans' op gaan maken.

Alle deelnemers aan het toernooi kregen een mooie medaille mee, als aandenken voor hun deelname. Voor de drie kampioenen was er een heuse beker. De kampioenen in de drie categorieën zijn geworden: Gijs Geene (Oranje), Evi van Nes (Groen) en Tim van der Linden (Geel).

Dank aan de Jeugdcommissie van TC Pagnevaart voor de begeleiding en alle jeugdspelers voor hun deelname. 

Wij hopen jullie volgend jaar allemaal weer terug te zien voor de volgende editie![n]