De Witte Villa
De Witte Villa Foto: Jeroen Lips

Stichting Cultuur Oudenbosch: ‘Old Forest Jazz’

Sport en vereniging

OUDENBOSCH - We kunnen weer! Op 3 april wordt het startschot gegeven voor een nieuwe serie Jazz concerten, die Stichting Cultuur Oudenbosch gaat organiseren naast de klassieke Kapelconcerten en de Villa concerten, de “Old Forest Jazz” concerten.

Daarvoor heeft het bestuur contact gelegd met jazz pianist Gé Bijvoet, die de beste jazz musici uit binnen- en buitenland naar Oudenbosch gaat halen. Hij zal zelf het startsein geven met een duo-concert op 3 april a.s. samen met gitarist Wim Bronnenberg. Ze hebben samen wereldwijd opgetreden en gespeeld op vele jazz festivals zoals het North Sea Jazz.

Deze jazz-concerten vinden plaats in de ‘Witte Villa’ in Oudenbosch waar plaats zal zijn voor 40 bezoekers per concert! U kunt informatie vinden over de concerten op de website van SCO en daar tevens de tickets kopen, uiteraard inclusief een drankje na afloop zoals u dat van ons gewend bent.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij het concert van het Young Talent Orchestra o.l.v. Michael Zemtsov op zondag 13 maart 15.00 in Bovendonk, of op vrijdag 25 maart om 20:00 uur bij de lezing van Jaap Toorenaar over de verstopte grappen in de verhalen van Asterix en Obelix. Deze vindt plaats in de Cuyperszaal (onder de Basiliek – ingang via Pelgrim 2 aan Doelpad) in Oudenbosch.

We zijn heel blij weer van start te kunnen en we hopen u snel weer te zien! Kijk voor meer informatie op www.cultuuroudenbosch.nl.