OTC ' 34 COOP Mini- Maxi Toernooi
OTC ' 34 COOP Mini- Maxi Toernooi Foto: Debora

OTC ‘34 start tennisseizoen ‘Coop Mini-Maxi Toernooi’

Sport en vereniging

OUDENBOSCH - De Jeugdcommissie van de Oudenbossche Tennis Club (OTC ‘34) heeft na een periode van lockdowns weer als vanouds haar activiteiten opgestart. Op zondag 27 maart speelden op het zon overgoten tennispark aan de Baarlebossche 7, een 20-tal kinderen samen met volwassen partners toernooi wedstrijdjes. Met als oudste deelnemer Ron van Beek (76) en de jongste Boris Rombouts (6).

De start van dit eendaagse toernooi was om 11.00 uur met ‘s ochtends 3 rondes van 20 minuten. Daarna een lunch en de huldiging van het Kampioensteam 11 t/m 14 jaar. De teamleden Luken, Harmen, Leonoor, Jennifer en Alimatu pakten ondanks alle Corona maatregelen de eerste plek in hun competitie.

Tweede deel in de middag

In de middag werd het tweede deel van het “COOP-Mini-Maxi toernooi” gespeeld. Het was een sportieve en geslaagde start van het tennisseizoen voor de junioren en senioren van OTC ‘34.

Nieuwe leden welkom

De club telt 60 jeugdleden. Nieuwe jeugdleden zijn vanaf 4 jaar welkom bij OTC waarbij de lessen worden afgestemd op leeftijd en mogelijkheden van het kind.

KInderen spelen in 4 verschillende fasen: Blauw, Rood, Oranje, Groen op verschillende baangroottes en met diverse balsoorten, waardoor ze snel leren spelen. Tijdens het seizoen worden er voor de OTC-jeugdleden verschillende activiteiten verzorgd, zodat ze graag op het tennispark komen.

Informatie

Voor informatie kunnen kinderen/ouders terecht bij de jeugdcommissie, mailadres jeugdcommissie@otc34.nl en bij de Tennisschool via Jeroen Melsen, tel. 06-51997727.

Kampioensteam 11 t/m 14 jaar.