Tonny de Rooy wordt door enkele bestuursleden gefeliciteerd met zijn 70-jarig lidmaatschap
Tonny de Rooy wordt door enkele bestuursleden gefeliciteerd met zijn 70-jarig lidmaatschap Foto: muziekver. St Caecilia

Tonny de Rooy al 70 jaar muzikant van St. Caecilia Hoeven

algemeen

HOEVEN - Op vrijdag 25 maart was het voor muziekvereniging St. Caecilia weer mogelijk een algemene ledenvergadering te houden. Na een lange corona periode was het erg fijn voor de leden van de Fanfare en Drum en Malletkorps om weer eens samen te praten over de toekomst van  onze vereniging.

Zoals u zult begrijpen werden ook alle facetten van de afgelopen jaren doorgenomen. De secretaris en penningmeester hadden hun financiele stukken en overige verslagen prima op orde. Op deze avond werd ook een nieuwe voorzitter gekozen. Onze interim voorzitter Richard Veeke was het tijdelijke voorzitterschap goed bevallen en het voorstel om hem als voorzitter aan te nemen werd door alle leden enthousiast ontvangen. We zijn blij met onze nieuwe voorzitter en wensen hem veel succes voor de komende jaren.

Aan het einde van de leden vergadering was er tijd voor verschillende jubilarissen.
Alles bij elkaar opgeteld was er heel wat muziek-ervaring aanwezig op deze avond.
Karien, Toon, Yara, Pierre, Charlotte, Manon, Jolanda, Belinda, Allard, Sjef, Wil, Jolanda, allemaal van harte gefeliciteerd met jullie 10, 25, 40 en zelfs 50-jarig lidmaatschap.

De laatste jubilaris was Tonny de Rooy,
Tonny is 70 jaar geleden lid geworden van de toenmalige drumband. Daar heeft Tonny heel wat jaren genoten van het slaan op een kleine trom.
Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en is Tonny overgestapt op een bariton en bij de fanfare gaan spelen. En Tonny speelt zijn partij nog steeds hartstikke goed mee. Je zult Tonny ook zelden missen op de repetitie. De dinsdag avond is hij altijd aanwezig.
In de loop der jaren heeft Tonny ook heel wat hand en spandiensten verricht. Je vroeg Tonny nooit tevergeefs om hulp. Verder is Tonny ook graag aanwezig bij de derde helft van de avond.
Tonny we willen jou en Rietje van harte feliciteren en ontzettend bedanken voor deze prachtige jaren. We hopen nog heel lang van jou muziek en gezelligheid te mogen genieten.