Activiteiten bij gymnastiekvereniging ALPHA

OUDENBOSCH - Na het wegvallen van de coronamaatregelen draait binnen gymnastiekvereniging Alpha in Oudenbosch alles weer bijna als vanouds. "Wat fijn om weer het normale sportleven op te kunnen pakken, zonder allerlei maatregelen," aldus Wim van Overveld, een tevreden voorzitter.


Kleutergym

Ouders mogen het gebouw ook weer betreden om zo een glimp op te vangen van hun turntalentjes. En bij onze allerkleinste leden, die van de kleutergym, mogen de ouders als vanouds weer gezellig meedoen. Elke zaterdag van 10 tot 11 uur.


Turnmarathon

Dit alles betekent ook, dat we weer onze extra activiteiten kunnen doen. Denk daarbij bv aan onze beroemde turnmarthon. De hele dag van 8 uur 's morgens tot 8 uur 's avonds bezig zijn in de zaal. Dit met uiteraard diverse gastlessen. Welke zijn nog een verrassing. Met na elk uur stempelen en het rad van avontuur staat er ook weer natuurlik. Binnenkort worden op de groepen de sponsorkaarten uitgedeeld, maar noteer alvast 23 april in je agenda! En elk lid dat minstens 18 euro bij elkaar sponsort krijgt van ons een cadeautje.


Clubkampioenschappen

Uiteraard sluiten we het seizoen af met de clubkampioenschappen op 10 juli as. Dan kunnen de kinderen aan hun ouders laten zien wat ze allemaal al kunnen. Maar daarover later meer. Voor nu: welkom terug normale tijd en we hopen dat het normaal weer normaal mag blijven.


Voor meer info over Alpha, zie:
www.alpha-oudenbosch.com.[n]