Hockeyclub Oudenbosch J8E1 komt net tekort

OUDENBOSCH - Het zit J8E1 in deze competitie nog niet mee. De jongens werken hard maar het scoren lukt nog niet zo goed.

Ook tegen Breda 1 waren er wel kansen op een doelpunt maar de bal ging maar 1x in het doel maar dat werd afgekeurd. Breda scoorde wel en won zo met 1-0. MF1 verloor met 11-21 van Push MF8 en het Mix6E2 team won met 6-0 van Mistral E1. M8E1 verloor met 2-1 van Liberty M8E1 en M6E1 redde het niet tegen Zwart Wit ME5, zij verloren met 5-3. Maar MF2 mix deed het prima tegen PushF9 en won met 17-7. MD1 speelde tegen Pelikaan D5 en won met 4-1. In deze wedstrijd speelden eentijdje 2 jongens mee als invallers.

JD1 had geen moeite met Hilvarenbeek D1, zij wonnen met 12-1. JC1 begon goed tegen Warande C2 en kwam al snel met 2-0 voor, toch wist Warande nog voor rust op gelijke hoogte te komen maar na rust speelde JC1 veel beter en scoorde nog 4x. Eindstand 6-2.

MC1 stond tegen Breda C5 al heel snel met 2-0 achter maar de meisjes herstelden zich prima en wonnen met 6-2.

MB2 stond thuis lang met 1-0 achter tegen HSDB2 maar net als vorige week kwamen zij in het laatste deel sterk opzetten en wonnen toch nog met 3-1. Dat viel bij HSD niet helemaal goed. Dat was ook het geval bij de uitwedstrijd van MA2 bij HSD A1, hier was de thuisploeg niet gelukkig met de 3-2 nederlaag. MA1 won in de avonduren met 4-0 van Etten Leur A4.

Zondag verloor Dames 1 met 3-1 van Zundert, maar Dames Jong haalde uit tegen Tempo J3 en won met 8-2. Ook de Veteranen kwamen na de 17-0 tegen Gilze alweer in de dubbele cijfers. Tempo Veteranen C verloren met 13-0.[n]