Het touwtje trekken bij juf Lidy
Het touwtje trekken bij juf Lidy Foto: Moniek Broos

Ga jij vrijdag naar de gezellige Linde Lentemarkt op obs De Linde?

Algemeen

OUD GASTEL - Al jaren organiseert de oudervereniging van o.b.s. “De Linde” te Oud Gastel een Linde Lentemarkt. 

De afgelopen twee jaren moesten helaas de deuren van de school gesloten blijven door de Corona-maatregelen. Dit jaar heeft de oudervereniging weer alles uit de kast gehaald om er op vrijdag 8 april een topavond van te maken.

Natuurlijk zijn de bekende attracties zoals het Rad van Fortuin, het spijkerbroek hangen en het gezellige kleuter-restaurant weer van de partij. Maar ook zullen er een aantal nieuwe spelletjes hun opwachting maken. Vanaf 17.30 uur staan de eerste kinderen met hun (groot)ouders voor de deur, omdat ze gewoon de eersten willen zijn en zo niets te hoeven missen. 

Koffie, thee en limonade

Ook is er natuurlijk al koffie, thee of limonade te verkrijgen en zijn er door kinderen en ouders gebakken zoete en hartige lekkernijen te verkrijgen. Dit alles tegen geringe vergoedingen, want de afgelopen edities van de Linde Lentemarkt hebben wel duidelijk gemaakt, dat het niet alleen een gezellige avond is, maar dat er ook een leuk financieel resultaat voor de school te behalen valt.

Opbrengst
Dit jaar zal de opbrengst voor een deel naar de kinderen van o.b.s. “De Linde” gaan, maar ook zal de school een donatie schenken aan een goed doel voor de Oekraïense kinderen, die naar Nederland komen. Rode draad voor deze avond is een activiteitenkaart, die men kan kopen aan de kassa bij de ingang. Met deze kaart kunnen de kinderen deelnemen aan tal van spelletjes en kunnen ze hiervoor ook een traktatie krijgen. Centraal in de aula is de catering gevestigd. Thuis niet teveel eten, want de kinderen en ouders hebben tal van lekkere dingen klaargemaakt.

Allerlei baksels, zowel zoet als hartig maken er echt een feest van. 

Terwijl de mensen in de aula vertoeven, draait het Rad van Fortuin, met vele leuke prijsjes. Dit mag niemand missen!

Linde sfeer proeven
Kortom: Heeft u zin in een gezellig avondje met tal van verrassingen, dan is de Linde Lentemarkt van o.b.s. “De Linde” daar een ideale gelegenheid voor. De school nodigt u uit om op vrijdagavond 8 april 2022 van 17.30 uur tot 20.00 uur de “Linde-sfeer” eens van dichtbij te komen proeven. U bent van harte welkom![n]