Woensdag 6 april

Maandexpositie in Arboretum

13:30 | Arboretum

Moeder Corma, dochter Laurie en zoon Martijn Rijsdijk zijn geïnspireerd door de kleuren, vormen en sferen van de natuur. Dat laten ze zien met schilderijen van Corma en Martijn en foto’s van Laurie.

 

Vrijdag 8 april

Linde Lentemarkt o.b.s. ‘De Linde’

17:30 | OBS De Linde

Oudervereniging o.b.s. “De Linde” in Oud Gastel organiseert een Linde Lentemarkt. Attracties o.a. Rad van Fortuin, spijkerbroek hangen, kleuter-restaurant weer van de partij. Dit jaar zal de opbrengst voor een deel naar de kinderen van o.b.s. “De Linde” gaan, maar ook zal de school een donatie schenken aan een goed doel voor de Oekraïense kinderen, die naar Nederland komen. De school nodigt u uit om op vrijdag 8 april van 17.30 tot 20.00 uur de “Linde-sfeer” eens van dichtbij te komen proeven.

 

Pubquiz in Fidei et Arti

20:30 | Fideï et Arti

Op vrijdag 8 april om 20.30 uur gaan we weer van start met de Pubquiz! Altijd al eens willen weten wie nu echt de slimste is? Na de Pubquiz weet u het! De Pubquiz is een hilarisch evenement voor jong en oud waarbij de vragen u om de oren vliegen. Van Pippi Langkous via Wesley & Yolanthe tot de hoofdstad van Schotland: alles kan aan bod komen! Teams mogen uit maximaal 6 personen bestaan en per team is één kaartje nodig. Reserveren voor de Pubquiz kan via www.fideietarti.nl.

 

Zondag 10 april

Rondleiding met gids in Arboretum

13:30 | Arboretum

Zondag 10 april is de 2e zondag van de maand en dan start er om 13.30 uur een rondleiding met gids. Deze keer is de gids Margreet de Rooij en zij vertrekt om 13.30 uur aan de achterkant van het toegangsgebouw voor een rondleiding door de tuin. Bent u geïnteresseerd, dan is het verstandig om vooraf uw deelname aan te melden en een kaartje te kopen omdat de deelname beperkt is. Dat kan via www.visithalderberge.com of www.arboretumoudenbosch.nl.


 

Woensdag 13 april

Boekenproeverij met Greet Wilrycx

19:00 | Bibliotheek West-Brabant

Voor de Boekenproeverij tijdens de Boekenweek van 2022 hebben we Greet Wilrycx te gast in de bibliotheek in Oudenbosch. In een ongedwongen sfeer vertelt Greet over haar favoriete boeken. In de bibliotheek geven we verder informatie over recente en bijzondere titels en is er aandacht voor activiteiten in de bieb. Woensdag 13 april van 19.00 tot 20.00 uur in de bibliotheek, Sint Annaplein 3 in Oudenbosch. Deelname is gratis. Graag aanmelden via www.bibliotheekwb.nl