Vice Versa '51 uitslagen 7e ronde voorjaarscompetitie

OUDENBOSCH - Dit weekend was de 7e ronde van de voorjaarscompetitie 2022. De seniorenteams speelden allemaal thuis. Het jeugdteam uit.

Jeugd 1 speelde uit tegen Middelburg 3. Meer dan de helft van de wedstrijden werd pas beslist in een 4-gamer. Het merendeel werd gewonnen door de sterke tegenstanders. Emma, Stijn en Jibbe wonnen ieder helaas maar 1 wedstrijd. Emma en Jibbe verloren ook de dubbel.
Team 1 speelde tegen The Back Hands 4. Het was een vlotte wedstrijd met slechts twee 5-gamers. Na de dubbel had team 1 een voorsprong van 3-1. Deze voorsprong werd tot het eind vastgehouden. Dylan was deze avond goed in vorm. Hij won al zijn wedstrijden. Marco won er 2 en Joyce helaas niets. Dylan en Marco wonnen de dubbel in 5 games.
Team 2 ontving SAR ’72 1 uit het verre Kloosterzande. Het was een vrij lange wedstrijd met drie 5-gamers en vijf 4-gamers. De tegenstanders wonnen meestal de beslissende game. Rick en Niels wonnen ieder 1 game. Willem won helaas niets. Rick en Willem verloren de dubbel.
Team 3 speelde tegen Witac ’89 1. De helft van de gespeelde wedstrijden werd pas beslist in 4 games. Na de 6e wedstrijd was de stand 3-3. Het kon nog alle kanten op. Van de resterende 4 wedstrijden won ons team er maar 1 en de tegenstanders 3. Een kleine nederlaag dus. Mike won 2 wedstrijden. Rens en Than Than wonnen er ieder 1. Mike en Rens verloren helaas de dubbel in 5 games.
Team 4 speelde tegen het 2e team van Witac ’89. Deze wedstrijd duurde lang met vijf 5-gamers en vier 4-gamers met vaak hoge gamestanden. Helaas won de tegenstander meestal de beslissende game. Jarno, Jarno en Koen wonnen ieder maar 1 wedstrijd. Jarno en Koen verloren de dubbel in 4 games.
Ook het 3e team van Witac ’89 speelde bij ons haar wedstrijden tegen team 5. In deze wedstrijd werd de helft van de wedstrijden beslist in 4- of 5 games. Na de dubbel was de stand 2-2.

Van de resterende 6 wedstrijden won ons team er 4 en de tegenstander maar 2. Dus een kleine winst. Goos en Rob v.d. S. wonnen ieder 2 wedstrijden en Rob de W. 1.  Goos en Rob wonnen de dubbel in 5 games.