HC Oudenbosch JA1 en MA2 op kampioenschapskoers

OUDENBOSCH - JA1 heeft doordat concurrent tweemaal verloren heeft zes punten voorsprong met nog vijf wedstrijden te spelen waarvan tweemaal tegen Warande. Zaterdag speelden de jongens met veel invallers tegen Breda A4 en behaalden daar een benauwde 2-1 zege, MA2 heeft twee punten voorsprong op HSD maar gezien het programma van MA2 met nog drie wedstrijden te gaan zou het moeten lukken. Zaterdag wonnen zij met 2-0 van Etten Leur A3.

Veel teams staan halverwege de competitie op de tweede plaats en hebben ook nog kans op meer.

JD1 won met 7-1 van Teteringen D1 en daar zal de thuiswedstrijd tegen Breda waarschijnlijk de beslissing brengen.

MD1 deed het ook prima door uit met 4-0 van Rapide D2 te winnen.

MC1 won de lastige uitwedstrijd tegen Prinsenbeek C4 met 2-1.

MB2 begon slecht aan de wedstrijd tegen Olympia B1 en stond al snel met 2-0 achter, daarna kwamen zij goed terug tot 2-2 en namen zelfs nog een 3-2 voorsprong. Na rust maakte Olympia gelijk en scoorde ook nog de 4-3. Na een afgekeurde goal van MB2, een strafcorner moet eerst buiten de cirkel geweest zijn voordat een doelpunt telt, maakten de meisjes toch nog gelijk. Het bleef tenslotte bij 4-4.

JC1 speelde 1-1 tegen Made C1 dat in de eerste helft wel wat sterker was maar niet scoorde. Na rust was JC1 wat beter en scoorde wel maar dat deed Made uiteindelijk ook.

MA1 en Push A7 speelden met 2-2 gelijk en daardoor kon MA1 geen positie opschuiven.

Bij de jongste jeugd won het Mix E6 team met 3-1 van Tempo E4 maar MF1 verloor met 17-6 van een goed spelend Zwart Wit F4.M8E1 verloor met 2-1 van Etten Leur E2 en het Mix F2 team haalde uit tegen Teteringen F2 (25-5).

M6E1 speelde een goede wedstrijd tegen Tempo E2 en won met 7-2.

Zondag verloren alle drie de teams. De Veteranen nogal verrassend met 4-1 van Pelikaan C en Dames 1 met 2-1 van Push 10. Thuis verloor Dames Jong met 4-1 van Zwart Wit Jong. Voor rust namen zij een 2-0 voorsprong maar na rust speelde Dames Jong wel beter maar eerst maakte Zwart Wit nog 3-0 voordat het 3-1 werd. Na een snelle uitval bepaalden zij de einduitslag op 4-1.