Voorzitter Christ van Kalmthout reikt de bekers uit aan Cees van Oers
Voorzitter Christ van Kalmthout reikt de bekers uit aan Cees van Oers Foto: Wil van Rijsbergen

Gastelse Wipclub huldigt winnaars

Sport en vereniging

OUD GASTEL - Tijdens de jaarvergadering van de Gastelse Wipclub van afgelopen week zijn enkele schutters gehuldigd voor hun behaalde titels.

De zomercompetitie moest, met enkele onderbrekingen vanwege Corona worden afgewerkt. Het is gelukt, toch nog een aantal wedstrijddagen te schieten.

Jan Rentmeester schoot tijdens de wedstrijd “Koning Schieten” de hoofdvogel de meeste keren raak. Hij werd hiervoor tijdens de jaarvergadering door de voorzitter Christ van Kalmthout gehuldigd als “Koning voor het seizoen 2021”.

Cees van Oers schoot op de staande wip (deze staat bij het veld van Korfbalvereniging Juliana) de meeste vogels raak. Hiervoor kreeg hij de titel “beste schutter 2021”’ .

Schieten op de liggende wip is een binnensport. Daarom kon deze competitie maar gedeeltelijk worden verschoten. Wederom was Cees van Oers tijdens deze discipline de “beste schutter”. ook hiervoor werd hij in het zonnetje gezet.

inmiddels is de zomercompetitie 2022 weer begonnen. De leden van de Gastelse Wipclub hopen op veel zonnige maandagmiddagen!

Voorzitter Christ van Kalmthout reikt de wisselbeker uit aan Jan Rentmeester.