Eerste nederlaag Hockeyclub Oudenbosch JA1

OUDENBOSCH - Voordat zaterdag de uitwedstrijd tegen Zwart Wit A4 begon had JA1 een voorsprong op Warande A2 van 8 punten. Maar de jongens verloren met 4-2 van deze sterke tegenstander en daardoor staan zij nu weer 5 punten voor.

Op maandag 9 mei om 20.15 uur spelen zij thuis tegen Warande en op 21 mei ook nog uit tegen dat team. Veel spanning dus nog.MA2 bleef op koers voor de titel voor met 10-0 van Zevenbergen A2 te winnen. Concurrent HSD staat op 2 punten achterstand, wint MA2 de laatste 2 wedstrijden dan zijn zij kampioen.

MA1, MB2, MC1

MA1 verloor met 3-2 van Goirle A2 en dat is een goed resultaat tegen het heel sterke team dat op de 1ste plaats staat. MB2 verloor uit tegen Walcheren B3 met 4-1. MC1 won met 10-1 van Push C7 waar ons team uit nog met 5-3 had verloren.

JC1, MD1, JD1, MB2

JC1 was beter dan Push C3 en won met 5-0 en staan dichtbij, Goes hun volgende tegenstander. JC1 won ook de inhaalwedstrijd tegen Walcheren C1 met 4-1. MD1 speelde 2x tegen Zwart Wit D5 en won beide wedstrijden met 6-1. Goes staat er hier het beste voor maar zij komen nog naar Oudenbosch. JD1 speelde een enerverende wedstrijd uit tegen Were di D1, na een vroege voorsprong stond JD1 snel met 3-1 achter maar toch werd het ook al weer vlug 3-3. Were Di kwam op 4-3 maar JD1 knokte zich terug tot 4-4 en daar bleef het bij. Zij spelen op 14 mei thuis tegen koploper Breda dat nu 4 punten voorligt. MB2 won de inhaalwedstrijd tegen HSD B1 met 3-2.

M6E1, M8E1, Mix F2, J8E1

Bij de jongste jeugd verloor M6E1 met 1-0 van Breda M6E3, ook M8E1 verloor, Teteringen was met 3-0 te sterk al vielen alle doelpunten pas in de 2de helft. Het Mix F2 team was te sterk voor Olympia MF2 (12-6), MF2 won met 10-6 van Pelikaan MF2 en J8E1 deed het prima tegen Teteringen J8E1 en won met 5-2.

Dames

Zondag speelde Dames 1 thuis tegen Prinsenbeek D3. Bij winst zouden zij deze ploeg in de stand passeren. Na een 1-0 voorsprong van onze dames maakte Prinsenbeek gelijk, maar rust werd het toch nog 2-1 voor D1 en na rust werd het uit 2 strafcornersituaties nog 4-1 voordat de tegenstander de 4-2 scoorde maar daar bleef het bij.

De competitie voor de jeugd gaat op zaterdag 14 mei verder, alleen JA1 speelt op maandag 9 mei al.[n]