Recreantenpoule 6 tegen 6.
Recreantenpoule 6 tegen 6. Foto: Gavoc'10

Pinkstertoernooi Stampersgat gaat weer door

Algemeen,Nieuws

STAMPERSGAT - Zondag 5 juni (1e pinksterdag) organiseert volleybalvereniging GAVOC’10 voor de 47e keer het Pinkstervolleybaltoernooi voor jong en oud. Het volleybaltoernooi wordt traditiegetrouw gehouden op het Andriesportpark bij voetbalvereniging De Schutters in Stampersgat.

Vanwege het prachtige weer dat we vaak hebben staat het toernooi ook bekend als het ‘rooieruggentoernooi’. Bij de dames en heren kan voor het 3 tegen 3 toernooi op competitieniveau worden ingeschreven. Het recreatief toernooi wordt met 6 tegen 6 gespeeld en is voor iedereen toegankelijk die graag op een sportieve manier een leuke dag wil hebben. De jeugd is uiteraard ook van harte welkom om mee te doen. Het toernooi staat garant voor een leuke sfeer en sportieve momenten. In de voetbalkantine kun je terecht voor een hapje en drankje. Kortom, trommel je vrienden en collega’s op, neem je tuinstoeltjes en koelbox mee om een gezellige dag te beleven!
Voor het aanmelden en vragen over het toernooi kun je terecht op: pinkstertoernooi@gavoc10.nl of bel/app naar 06-23535021.