Karlijn van der Schrier, Rona Goverde, Indy Verhoeven (uit Oudenbosch) en Shanna Joppe wonnen de gouden medaille op de 4x100 meter wisselslag bij de jeugd.
Karlijn van der Schrier, Rona Goverde, Indy Verhoeven (uit Oudenbosch) en Shanna Joppe wonnen de gouden medaille op de 4x100 meter wisselslag bij de jeugd. Foto: Hans Goossens

Janne Englebert en Indy Verhoeven zwemmen op Brabantse kampioenschappen

Sport en vereniging

OUDENBOSCH - Op 14, 15, 21 en 22 mei vonden de Brabantse kampioenschappen zwemmen plaats in Eindhoven. Janne Englebert uit Oud-Gastel en Indy Verhoeven uit Oudenbosch kwamen in actie voor ZPV Hieronymus uit Roosendaal.

Janne Englebert

Janne deed mee op de 400 meter wisselslag. Hij zwom zijn 5e tijd ooit op deze afstand in 4:57.62. Daarmee plaatste hij zich voor het NK over enkele weken. Ook mocht hij de bronzen medaille ophalen bij de heren senioren open.

Indy Verhoeven

Indy mocht 4x starten. Op de 50 en 100 meter vrije slag en 50 en 100 meter rugslag. Op alle afstanden zwom ze een nieuw persoonlijk record. Daarnaast mocht ze meezwemmen in 2 estafettes. Op de 4x100 meter wisselslag won ze een gouden medaille bij de meisjes jeugd.

Informatie

Ook enthousiast geworden? Kijk eens op www.zpv-hieronymus.com of op Facebook en kom 6x gratis meetrainen.