Bosschenhoofd - 26-08-2018 - Foto: Peter Braakmann - Braderie tijdens de Midzomer feesten in Bosschenhoofd
Bosschenhoofd - 26-08-2018 - Foto: Peter Braakmann - Braderie tijdens de Midzomer feesten in Bosschenhoofd Foto: Peter Braakmann

Grootse comebackMidzomerfeesten na Corona

Door: Janny Mathijssen Algemeen

BOSSCHENHOOFD - Eindelijk is het zover, de festivalwereld is weer geopend en daarmee geeft het comité van de Bosschenhoofdse Midzomerfeesten het startschot voor hun 31e editie van dit feestweekend.

Zoals voorgaande edities zal ook dit jaar het feestweekend plaatsvinden in het laatste volle weekend van augustus, dus zet een streep in uw agenda op vrijdagavond 26, zaterdagavond 27 en zondag 28 augustus en kom gezellig feestvieren in Bosschenhoofd.

Vrijdagavond 26 augustus kan er vanaf 20.00 uur genoten worden van een muzikaal spektakel met niemand minder dan het dj duo TeamJeri. TeamJeri is een jong en enthousiast dj duo, dat met elk feestje wel raad weet! Onlangs nog wonnen zij de Dancetour DJ clash 2022 en deze avond zullen zij Bosschenhoofd laten genieten van hun muzikale kunsten. Zij zullen samen met FeestDJ Mark de tent op zijn kop zetten. Dit doen zij niet alleen en krijgen daarbij hulp van een optreden van niemand minder dan Buren van de Brandweer! In 60 minuten pompen zij een vuurzee van klappers door de mengtafel. Gegarandeerde chaos en energie in een opbouwende set met eigen hits en bekende knallers! En dat is nog niet alles, want wat te denken van Johnny Gold, zonder Johnny is het feest niet compleet.

Zaterdagavond 27 augustus starten we opnieuw om 20.00 uur met het dj duo TeamJeri en FeestDJ Mark. Ook deze avond zorgen zij voor spetterende ambiance. Daarbij krijgen wij een vieze, sexy feestartiest op het podium en dit is Vieze Jack! Waar hij ook komt, met zijn karakteristieke verschijning, ongenuanceerde grappen en sexy moves weet hij elke ruimte te verbouwen tot een interactief feest. En dit is niet alles, want als we zeggen “Als een komeet” weet iedereen wie er nog meer op het podium zal verschijnen en dat is uiteraard Randy Watzeels.

Zondag 28 augustus zal er zoals andere jaren weer een jaarmarkt zijn en beleven we een muzikale middag in onze feesttent. Daar zal de muziek verzorgd worden door de Lustige 5 uit Zundert. Gewapend met 5 stemmen, accordeon, bas, cajon, akoestisch gitaar en mondharmonica, een breed repertoire van Nederlands- en Engelstalige meezingers van toen en nu. Daar laten we het niet bij, want er zal deze middag nog een regionale artiest op het podium verschijnen. Wat te denken van volkszanger Youri Sprenkels.

Toegang op zondagmiddag is gratis. Wij hopen op een volle tent, zodat we in kunnen halen wat we 2 jaar gemist hebben!