Dames jong en Mix 6E2
HC Oudenbosch kampioen

OUDENBOSCH - Zowel Dames Jong als ook het Mix 6E2 werden nog kampioen.

Dames Jong won met 3-1 van Zwart Wit maar concurrent Push won ook. Het doelsaldo van onze dames was duidelijk beter. Het Mix6 E2 team won de uitwedstrijd tegen Tempo E4 met 7-3 en eindigde zo ook als 1ste. MD1 had ook kans om kampioen te worden, zij wonnen met 8-1 van Rapide D2 en waren afhankelijk van de wedstrijden die Goes D1 thuis tegen Zevenbergen D1 moest spelen. Bij een gelijkspel of verlies van Goes was MD1 kampioen. Helaas had Zevenbergen de wedstrijden afgelast. Als de wedstrijden niet meer ingehaald worden is MD1 kampioen. JA1 had het niet moeilijk tegen Goirle A2 en won met 11-3. MA1 verloor met 7-1 van een sterk Gilze Rijen A. MB1 won thuis met 4-2 van Rapide B2 maar MB2 ging met een 6-0 nederlaag tegen Olympia B1 terug naar Oudenbosch. JC1 verloor met 4-0 van Made C1 en MC1 speelde zeker in de 1ste helft niet al te best tegen Prinsenbeek C4 maar herstelde zich in de 2de helft en won met 3-2. J8E1 speelt fanatiek maar heeft niet zo veel geluk, ook tegen Push 8E2 kwamen zij met 2-0 achter, in de 2de helft kwamen zij goed terug en scoorden ook 2x. Helaas ging het vlak voor tijd mis en scoorde Push de beslissende 3-2. M6E1 en Tempo E2 stonden bij rust gelijk, 2-2. Na rust wist alleen Tempo nog 2x te scoren. Het Mix F2 team was net iets sterker dan Push MF9 en won met 11-9. Zwart Wit MF4 was te sterk voor MF1 en won met 28-7. Zondag verloor Dames 1 met 4-2 van Prinsenbeek 4 en wonnen de Veteranen met 2-1 van Push HD. Voor de Veteranen staat zondag de inhaalwedstrijd tegen Etten Leur B op het programma. Zaterdag 18/6 is de Slotdag voor de Jongste Jeugd. Op ons veld speelt M6E1 met nog 12 andere ME6 teams als afsluiting van het seizoen.[n]