Clubkampioenschappen Alpha

OUDENBOSCH - Op zondag 10 juli organiseert Alpha de jaarlijkse clubkampioenschappen.


Publiek is van harte welkom om de turners/sters aan te moedigen. De wedstrijden vinden plaats in de Alphazaal in de Beukenlaan. Het programma is als volgt: 8.30-9.30 uur jongensturnen, 9.30-11.15 uur meisjes t/m 7 jaar  en meisjes 8-9 jaar, 11.15-12.15 uur meisjes 10 jaar e.o. en meisjes middelbare school, 12.15-13.30 selectiegroep meisjes.


De deelnemers wordt gevraagd iets eerder aanwezig te zijn. Mocht e.e.a. korter duren, dan begint de volgende groep iets eerder. Telkens na een ronde is er een prijsuitreiking, zodat niet iedereen onnodig lang moet blijven wachten. Deze dag is een mooie kans om je ouders en bekenden eens te laten zien wat je het afgelopen seizoen heb (bij)geleerd. De organisatie loopt al volop, maar helpende handjes zijn nog steeds welkom.


Andere activiteiten
15 juli vanaf 20.00 uur de uitgestelde algemene ledenvergadering met aansluiten een feestelijke slotavond van dit seizoen. 16 juli laatste les kleutergym, aansluitend klusdag voor vrijwilligers om de gymzaal even op te frissen. De vakantie start op 17 juli en duurt tot 12 september.


Alpha
Alpha is een gymnastiek- en turnvereniging in Oudenbosch. Al meer dan 40 jaar verzorgt de club trainingen op gebied vn bewegen. Alpha is aangesloten bij de KNGU. Alle informatie is te vinden op:


www.alpha-oudenbosch.com.[n]