Woensdag 29 juni

Peuter Parade in Bibliotheek

15:30 | Bibliotheek West-Brabant

Iedere laatste woensdag van de maand wordt er in de bibliotheek in Oudenbosch voorgelezen aan peuters.Kom gezellig samen met je (klein)kinderen, oppaskindje, broertje of nichtje langs om voorgelezen te worden uit een boek. Elke maand lezen we een nieuw verhaal voor. Daarna doen we leuke spelletjes, zingen we liedjes en knutselen we er op los! Vanaf 15:30 uur kun je binnenlopen. De toegang is gratis, maar meld je wel even. Om 16:30 uur zijn we weer klaar.

 

Expositie Roeland Frank Hoefsloot

| Arboretum

Roeland Frank Hoefsloot exposeert de hele zomer beelden in Arboretum Oudenbosch.  www.dekleinetiki.nl De tuin is open op dinsdag tot en met zaterdag van 13.30 -16.30 uur en op zondag van 12.00-17.00 uur. Info: www.arboretumoudenbosch.nl

 

Expositie Vertelling & Verwondering

14:00 | Bibliotheek West-Brabant

In de bibliotheek in Oudenbosch exposeert illustratrice Amber Prent haar werk waar het verhaal in centraal staat. Amber put haar inspiratie uit vertellingen, van mythes en legendes tot sprookjes en poëzie. Deze verhalen dienen als startpunt, waarvan uit de fantasie een eigen weg mag gaan. In de expositie Vertelling & vervreemding wordt de toeschouwer meegenomen naar een andere wereld, waarin alles mogelijk is. Trek je stoute schoenen aan en volg het witte konijn in de bibliotheek in Oudenbosch!

 

Zaterdag 2 juli

Zomer Wandeltocht

7:00 | sportpark Albano

Zomertocht op 2 juli. Deze wandeltocht kan een mooie voorbereiding zijn voor de verschillende 4 daagse tochten, maar zeker ook voor de mensen die graag wandelen met een stukje cultuur en natuur. Men kan kiezen uit 4 afstanden 40-30-20-10 km met op alle afstanden rustpauzes met een drankje en toilet. De routes zijn op verschillende plaatsen aangepast vanwege de sluiting van 2 spoorwegovergangen. Het inschrijven en starten is vanaf sportpark Albano Albanoweg 5 Oudenbosch. De 40 en 30 km starten tussen 7.00 en 9.00 uur de 20 en 10 km tussen 8.00 en 11.00 uur en om 17.00 uur verwachten we iedereen voldaan terug om nog gezellig na te praten in de kantine. De routes worden voorzien van gele pijlen en men krijgt een routebeschrijving mee. Voor meer informatie www.avo83.nl of tel:0165314231.

 

Arboretum Oudenbosch

13:30 | Arboretum

Wandeling langs Bomen van Herinnering een nieuwe loot aan de Groene Parel van Oudenbosch. Bomen van Herinnering is de titel van een nieuwe brochure en gids voor uw wandeling door het erfgoed van voormalige kloostertuin Arboretum Oudenbosch. Isabel Bakker-Schraven uit Bosschenhoofd exposeert haar oeuvre schilderijen in de maand juli. Angela Kuckartz exposeert 2 en 3 juli in de theekoepel haar oeuvre schilderijen en linoleumsnede. Roeland Frank Hoefsloot exposeert de hele zomer beelden in Arboretum Oudenbosch.


 

Kakkeduten jubileum Muziekquiz

20:00 | Dutch Dance Academy

De 22e Kakkeduten Muziekquiz is op zaterdag 2 juli om 20:00u bij Dutch Dance Academy in Oudenbosch. Door corona hebben we vorig jaar wel de 1e Kakkeduten digitale quiz en de 1e Puitenolse YouTube streamingsquiz kunnen houden. Allebei met veel deelnemers en mooie positieve reacties. Maar er gaat natuurlijk niets boven een avond fysiek bij elkaar komen. Aansluitend is er nog een feestelijke muzikale afsluiter. Daarom nodigen we jullie allemaal uit om je in te schrijven voor onze feestelijke jubileumquiz, via bartverschuuren@hotmail.com of 06-10978585. Een team bestaat uit maximaal 4 personen.


 

Zondag 3 juli

Zomerconcert

14:00 | 

Zondagmiddag 3 juli verzorgt de Oudenbossche Harmonie een luchtig zomerconcert in de tuin van Tivoli. In de sfeervolle ambiance van de prachtige tuin brengt het harmonie orkest een verrassend concert. Het groot orkest speelt onder leiding van hun vertrouwde dirigent Koert Dirks. Entree is gratis, aanvang 14.00u. Ook de eerstvolgende muzikale activiteit kunt U al noteren. Op zondag 17 juli zijn zowel het Groot als het Opleidingsorkest van de OH te gast bij Gastels Fanfare. Om 14.30u begint een muzikale ontmoeting bij het Gastels Veer. Aanvang 14.30u.