Eindelijk weer een echte feestelijke concertmiddag

STAMPERSGAT - Na het, ondanks alle coronamaatregelen, toch goed geslaagde Dorpshuispleinconcert afgelopen jaar geven K.E. Harmonie St. Cecilia, met zijn leerlingenorkest, en Vox Populi opnieuw een concert op het Dorpshuisplein te Stampersgat. 


Was het vorige Dorpshuispleinconcert het afscheid van dirigente Claudia de Groen, nu wordt het de eerste kennismaking van Stampersgat met onze nieuwe dirigente Carla Baaten. Dit concert zal plaatsvinden onder de naam 'Hollandsche Hits'. 

Hierbij moet men denken aan een breed scala van nummers uit het repertoire van onze Nederlandsche artiesten. Dus deze maal geen typische harmonienummers, maar allemaal nummers die bij een groot publiek bekend zijn. Van ”Ritme van de regen”( Rob de Nijs) tot ”Radar Love” (Golden Earring) en van “Het Dorp” (Wim Zonneveld) tot “Ding-a-dong” (Teach-in). 

Bij een aantal van deze nummers zal de zang verzorgd worden door Ilse Luijten en Job Akkermans. Ook het repertoire van Vox Populi, deze middag, is helemaal afgestemd op het thema “Hollandsche Hits”. 


Afterparty

Het programma zal aan elkaar gepraat worden door onze lady speaker Ilse Luijten. De middag zal afgesloten worden met een afterparty met muziek van Devrn. 

We hopen natuurlijk op een grote opkomst uwerzijds. 


Informatie

Deze middag zal weer plaatsvinden op het Dorpshuisplein 3 juli 2022.

 Aanvang van het geheel om 14:30 te Stampersgat.[n]