De complete swingende band Exclusief
De complete swingende band Exclusief Foto: archief Exclusief

Een nieuwe expositie en een concert in de Botanische Tuin Arboretum Oudenbosch.

Algemeen

OUDENBOSCH - Zondag 10 juli is de 2e zondag van de maand en dan start er om 13.30 uur een rondleiding met gids. Verstandig om vooraf uw deelname aan te melden en een kaartje te kopen omdat de deelname beperkt is. Dat kan via de website van Visit Halderberge: www.visithalderberge.com en via de eigen website: www.arboretumoudenbosch.nl

Swingende blaasband Exclusief verzorgt een concert vanaf 14.00 uur. Exclusief is Een swingende blaasband uit Oudenbosch. Een groep enthousiaste muzikanten met een eigen sound die met veel plezier een onvergetelijke muzikale indruk achter laat. 

Dit vrolijke gezelschap geeft op zondag 10 juli vanaf 14.00 uur een concert in het Arboretum Oudenbosch.

Exposities

Ingrid Krijnen uit Roosendaal exposeert haar oeuvre op 9 en 10 juli in de theekoepel. Al vanaf haar jeugd is Ingrid Krijnen bezig met tekenen, schilderen en fotograferen. 

Een gedeelte van haar werk is te zien op haar website: www.lejardinet.nl

Isabel Bakker Schraven uit Bosschenhoofd exposeert haar oeuvre schilderijen in de maand juli. 

De kunstenares uit Bosschenhoofd mag de tachtig dan gepasseerd zijn, bij een rondgang langs haar werken tussen de boekstellingen van de bieb bloeit ze weer helemaal op. 

Isabel exposeert gedurende de maand juli in het toegangsgebouw van het Arboretum Oudenbosch onder de titel ‘Ogen en Handen’. 

Roeland Frank Hoefsloot exposeert de hele zomer beelden in Arboretum Oudenbosch. Roeland maakt beelden met zeggingskracht gebruikmakend van verschillende materialen en technieken.