Winnaar clubkampioenschappen BBV, Toon Nieuwlaats (L).
Winnaar clubkampioenschappen BBV, Toon Nieuwlaats (L). Foto: Hanny Christianen

Clubkampioenschappen Bosschenhoofdse Biljart Vereniging

BOSSCHENHOOFD - Na maanden van gezellig met elkaar biljarten, vriendschappelijk- en in competitieverband, in ons mooie clublokaal De Blokhut, is het tijd voor de jaarlijkse clubkampioenschappen van BBV. Dit jaar is er gekozen voor het spel, Triatlon.


Na spannende voorrondes, waaraan 18 biljarters deelnamen is het nu tijd, voor wat later blijkt, een spannende finale. Spannend tot het eind wanneer de winnaar bekend is en gehuldigd wordt door de voorzitter Toon Christianen.


Strijdvaardig
Het spel begon met, Toon Nieuwlaats tegen Jan den Braber en daar won een strijdvaardige Toon het spel. Toon staat in de finale en Jan gaat spelen voor de 3de of 4de plaats. Daarna moet Danny Hellemons tegen Johan van Batenburg en wint Danny. Danny gaat spelen voor de 1ste of 2de plaats. Johan neemt het op tegen Jan. Na een mooie wedstrijd wint Johan van Jan.


Finalewedstrijd
Daarna gaan Toon en Danny van start en wordt het een zeer spannende finalewedstrijd en wint Toon het met een paar mooie driebanders van Danny. Toon kan hierop trots zijn, want Danny is een van onze beste spelers. De eindstand is: 1ste, tweede jaar op 'n rij, Toon Nieuwlaats, op de 2de plaats Danny Hellemons, op de 3de plaats Johan van Batenburg en op de 4de plaats is geƫindigd Jan den Braber. Alle winnaars proficiat. Verder bedankt de voorzitter alle leden voor ondersteuning met tellen en schrijven en aanwezig zijn en hoopt dat we nog lang, ook volgend jaar na een drastische verbouwing, in De Blokhut kunnen biljarten. Ook mag vermeldt worden dat er drie teams van BBV in de Roosendaalse Biljart Bond kampioen geworden zijn in het seizoen 2021-2022. Trots op onze spelers.[n]