Polderloop loterij winnaar Tim Vissenberg in oktober 2021
Polderloop loterij winnaar Tim Vissenberg in oktober 2021 Foto: Ludo Vissenberg

Polderloop Goede Doelen Quiz gaat door in Bovendonk

Sport en vereniging

OUDENBOSCH - De jaarlijkse Polderloop Goede Doelen Quiz op vrijdag 16 september gaat toch door. Vanwege de sluiting van restaurant Den Halder zag het er even naar uit dat er dit jaar geen locatie beschikbaar zou zijn. Maar na goed overleg met Klooster Bovendonk kan het fundraising event daar plaatsvinden.

“We zijn erg blij dat we in deze mooie locatie terecht kunnen.” vertelt Polderloop woordvoerder Arnold Augustijn. “Vooral voor de goede doelen is deze avond super belangrijk. Zowel de Roparun als Run4Kids hebben erg opgelucht gereageerd.”

Naast een quiz met 5 rondes van 10 algemene kennis vragen over de Polderloop, Hoeven en de goede doelen, oefent ook de prijzentafel grote aantrekkingskracht uit op de deelnemers. Dit jaar zullen de loten ook vooraf digitaal kunnen worden gekocht. Hoofdprijs is weer de Vliegles van Breda Airport, maar er zijn ook diverse diner bonnen, sport vouchers en prijzen in natura, voor meer dan € 500. Vorig jaar was Tim Vissenberg de winnaar (foto). Meer info op: www.hoevensepolderloop.nl.