Woensdag 20 juli

Expositie Isabel Bakker-Schraven

10:00 | Arboretum

Onder de titel “Onder de Zomer Zon in het Arboretum” is in het entreegebouw van het Arboretum Oudenbosch t/m 25 juli een solo-expositie te zien van de bekende Halderbergse kunstenares Isabel Bakker-Schraven. In deze tentoonstelling toont zij actuele kunstwerken, veelal in traditionele olieverf, waaronder werken in haar leefomgeving die geïnspireerd zijn door van Gogh.

 

23 en 24 juli

Expositie Jeroen Hoppenbrouwers

10:00 | Arboretum

Jeroen Hoppenbrouwers exposeert op 23 en 24 juli zijn oeuvre digitale fotografie.

 

Dinsdag 26 juli

67ste Triduüm Halderberge en Kruisland

9:45 | 

Het Triduüm, een 3 daags evenement, zal dit jaar voor de 67ste keer gehouden worden op 26-27-28 juli. Ieder jaar staat in de eerste week van de schoolvakantie de deur van "Het Veerhuis” wijd open en krijgen we daar alle medewerking om Het Triduüm te houden.


 

Woensdag 27 juli

Kindermiddag Arboretum Oudenbosch

13:30 | Arboretum

Een leuke, creatieve en leerzame spelletjes middag rond het thema: ‘Plant op reis‘. In de verschillende opdrachten wordt dit thema benaderd zoals: hoe reist een kokosnoot?, wat is een Wardse kist?, een mierenbroodje langs hindernissen vervoeren, hoeveel zaden kun je vervoeren?, waar horen planten thuis? Je verzamelt zaden door de opdrachten te doen. De diverse opdrachten zijn geschikt voor kinderen van groep 3 t/m 8. Begeleidende volwassenen zijn van harte welkom, net als broertjes en zusjes. Aanvang 13.30/14.30 uur tot 16.00/16.30 uur.

 

Expositie Roeland Frank Hoefsloot

| Arboretum

Roeland Frank Hoefsloot exposeert de hele zomer beelden in Arboretum Oudenbosch. Roeland maakt beelden met zeggingskracht gebruikmakend van verschillende materialen en technieken. Vaak mensfiguren gecreëerd uit een combinatie van drijfhout, keramiek en soms ijzer, die de toeschouwer uitnodigen tot een ontmoeting. De tuin is open op dinsdag t/m zaterdag van 13.30-16.30 uur en op zondag van 12.00-17.00 uur. Info: www.arboretumoudenbosch.nl