Een van de werken van Zeycan Özmen
Een van de werken van Zeycan Özmen Foto: Zeycan Özmen

Twee nieuwe exposities in Arboretum Oudenbosch

OUDENBOSCH - Een bezoek aan het Arboretum Oudenbosch is voor groot en klein de moeite waard.


Maak met de brochure ‘Bomen van Herinnering’ op eigen gelegenheid een uitgestippelde wandeling door de tuin. De kinderen kunnen speuren naar de 21 kabouter-inwoners van de tuin wonen.  


Exposities

Zeycan Özmen exposeert op zondag 31 juli haar oeuvre natuurfoto’s. In de theekoepel van het Arboretum in Oudenbosch is op zondag 31 juli van 12.00-17.00 een expositie te zien van de fotografe Zeycan Özmen. Haar fotowerk bestaat uit bruiloft-, zwangerschap-, baby- en natuurfoto’s. In de theekoepel hangen komend weekend haar prachtige natuurfoto’s.

Jozefien de Bruin exposeert van 30 juli tot en met 21 augustus haar oeuvre keramiek. Voor haar huidige keramiekwerk gebruikt ze diverse technieken: opbouwen met rolletjes, platen uitrollen en samenstellen, boetseren, met gietklei werken en ook weer een vereenvoudigde vorm van nerikomi. De expositie in het toegangsgebouw van het Arboretum Oudenbosch omvat dan ook heel divers werk.

Roeland Frank Hoefsloot exposeert de hele zomer beelden in Arboretum Oudenbosch. Roeland maakt beelden met zeggingskracht gebruikmakend van verschillende materialen en technieken. Vaak mensfiguren gecreëerd uit een combinatie van drijfhout, keramiek en soms ijzer, die de toeschouwer uitnodigen tot een ontmoeting. 


Openingstijden

De tuin is open op dinsdag t/m zaterdag van 13.30-16.30 uur en op zon- en feestdagen van 12.00-17.00 uur. www.arboretumoudenbosch.nl of www.visithalderberge.com[n]