Overhandiging prijs.
Overhandiging prijs. Foto: T. de Goede

Winnaar Homi-co Creatie juli 2022 Jory van de Korput

Sport en vereniging

BOSSCHENHOOFD - Winnaar van de Homi-co Creatie wedstrijd juli 2022 is Jory van de Korput uit Bosschenhoofd. Ze werkt daar op de basisschool en maakt graag dingen van 2e hands materialen.

Met haar schalen gemaakt van L.P.’s laat ze zien, dat je met wat creativiteit van elk voorwerp (wat je misschien niet meer gebruikt) hele leuke handige andere zaken kan ontwerpen. 

Kringloopspullen in overvloed, die je hiervoor woensdagmiddag of zaterdagmorgen in Bosschenhoofd kan scoren. Maar bij Homico doe je ook ideeën op, want er staan naast deze schaaltjes meer mooie hergebruikte zaken tentoongesteld. Klanten kiezen daar elke maand een winnaar uit, deze maand is dat dus Jory. Ze ontvangt de Winnaar van de Maand-beker én tegoedbonnen van Homico.

Deze drie L.P.’s kosten bij Homico samen € 3,- en vormen nu een nest schalen waarin je op een originele manier chips etc kan serveren. Daarnaast heeft Jory ze stapelbaar gemaakt, zodat ze weinig ruimte in je kast innemen. 

Nieuwe creatieve inzendingen, met materiaal uit de kringloopwinkel, zijn elke maand welkom. Zie hiervoor de website Homico.nl.