Impressie tennispark OTC’34
Impressie tennispark OTC’34 Foto: Bestuur OTC

19e Open -Fysio Holland- Tennistoernooi 2022

Sport en vereniging

OUDENBOSCH - Alle tennisliefhebbers uit de zuidwest hoek van Brabant kunnen nu weer inschrijven voor ons jaarlijkse Oudenbossche Open Tennistoernooi dit jaar voor de 19de keer alweer en met een nieuwe hoofdsponsor namelijk Fysio Holland.

Het toernooi wordt gespeeld van 29 augustus tot en met de finaledag op 4 september. De laatste paar jaar hebben we de inschrijvingen steeds verder zien stijgen, ook dit jaar gaan we voor een nieuw record aantal deelnemers. De toernooileiding is gestart met de organisatie en heeft er zin in om er weer een sportief en gezellig toernooi van te maken, een week waar in het prima vertoeven is op ons prachtige tennispark aan de Baarlebossche in Oudenbosch. Het enthousiasme waarmee iedereen lekker fanatiek zijn of haar partijen afwerkt in een sportieve sfeer, geeft de toernooileiding altijd weer een boost aan energie om er een schitterende week van te maken met een lekkere nazit.

Dagelijks zullen er wedstrijden worden afgewerkt met single partijen in een afvalsysteem voor Dames en Heren in de categorieën 3 t/m 5 alle leeftijden, 6 t/m 9 in de leeftijd 17+.

De Dames en Heren en Gemengd Dubbel wordt in een poulesysteem afgewerkt, er kan worden ingeschreven in de categorieën 3 t/m 5 alle leeftijden, 6 t/m 9 in de leeftijd 17+ en voor de 6 en 7 categorieën is er ook nog inschrijven mogelijk in de leeftijd 35+.
De inschrijvingstermijn via toernooi.nl sluit 19 augustus dus wees er snel bij, vol is vol.